Το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στη φυσική της έδρα δεν επηρέασε την Ασή Γωνιά, που πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον ΑΟΑΝ με 3-0, σε παιχνίδι που έγινε στο… γειτονικό «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής.

Κομβικό σημείο της επικράτησης της ομάδας του Αποκόρωνα ήταν το 43ο όταν ο Δοντσίδης μετά από εξαιρετική ενέργεια «έκοψε» την μπάλα στον Σηφακάκη, που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, αφού η μπάλα πρώτα χτύπησε και στο δεξί δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Μηντιούρη στο 54’, ενώ η Ασή Γωνιά «απάντησε» με τον Κριάρη, που έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά στο 58’ ήρθε το 2-0 μετά από ομαδική συνεργασία των Δοντσίδη, Σηφακάκη, Χαρατσή και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Καραδάκη, που δεν είχε πρόβλημα να την «σπρώξει» στα δίκτυα.

Τη «σφραγίδα» στη νίκη της ομάδας του Γιάννη Κατσούλη έβαλε στο 66’… άθελά του ο Μουτάκης, όταν έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του σε σέντρα του Μανωλακάκη.

Ο ΑΟΑΝ έχασε την ευκαιρία για το γκολ της… τιμής στο 85’, αφού ο Δημητριάδης απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Γ. Χαβάκη, με την απόφαση να αμφισβητείται έντονα.

Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Δημητριάδης, Τσικαλάς (61’ Ιβάνοφ), Μανωλακάκης, Α. Δελήμπασης, Κλαψινός, Δοντσίδης, Χαρατσής, Κριάρης (68’ Σαμιώτης), Καραδάκης, Αντουράκης, Σηφακάκης (73’ Γ. Γύπαρης).

ΑΟΑΝ (Χρήστος Καργιώτης): Μπέρκοβιτς, Μουτάκης, Μηντιούρης, Μαραγκός, Δετοράκης, Φαγάς (46’ Γκέκας), Ι. Χαβάκης (59’ Δήμας), Καουκάκης (51’ Γ. Χαβάκης), Καρνιάτης, Πηγιάκης, Κατσής.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook