Στα προβλήματα τραυματισμών που δεν αφήνουν τον Εργοτέλη να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους στάθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ δηλώνοντας όμως ότι είναι ικανοποιημένος από την παρουσία που είχαν οι παίκτες του στην Τούμπα πάρα την ήττα της ομάδας του.

«Είναι από τα καλά παιχνίδια που έχουμε παίξει εκτός έδρας και αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε τους παίκτες μας υγιείς. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες θα πρέπει να λειτουργήσουμε γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν τον στόχο που έχουν, όπως σήμερα που χάσαμε τον Λεάλ που έπαθε ζημιά στην κλείδα του χεριού του», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

«Έγινε καλό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που ήταν άλλες φορές, με λίγη δόση τύχης μας κέρδισε», πρόσθεσε ο ίδιος και αναφέρθηκε στις απουσίες που έχει ο ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα: «Από το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη χάναμε 4-5 παίκτες. Μέχρι και σήμερα πριν έρθουμε εδώ τραυματίστηκε ο Τζούνιορ και δεν είχαμε στον αγώνα ούτε τον Τζανακάκη. Όλα αυτά τα προβλήματα δεν μας άφησαν να είμαστε ψηλά».

Ερωτηθείς για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και την αλλαγή του, ανέφερε: «Είχε ενοχλήσεις. Ο Κουτσιανικούλης είναι ένα μεγάλο δίλλημα για τον Εργοτέλη, όπως ήταν στον ΠΑΟΚ. Βλέπω έναν άλλο Κουτσιανικούλη από την εποχή που ήταν στην Τούμπα, προσπαθώ να τον επαναφέρω στα στάνταρ απόδοσης που ήταν στον Εργοτέλη. Αυτό ήταν το δεύτερο ματς που εμφανίζεται. Ελπίζω αυτό το γκολ, που είχε και τύχη, να τον βοηθήσει να θυμίσει τον παλιό Βασιλάκη».

Για τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες του Εργοτέλη, επισήμανε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι επιθετικοί λειτουργούν με τον ένστικτο, θα ήμασταν ευχαριστημένοι εάν έβαζε το γκολ ο Λεάλ. Δεν έγινε αυτό, κοιτάμε μπροστά».

Από την άλλη πλευρά ο Λάσλο Μπόλονι ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους έχει σοβαρά παράπονα για το πρόγραμμα που έχει να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια, αλλά και για τη σειρά των αγώνων που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Ο τεχνικός του \”Δικεφάλου\” εμφανίστηκε εκνευρισμένος με τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν οι \”ασπρόμαυροι\”. Ο τεχνικός του \”Δικεφάλου\” μίλησε για πολλή ώρα αναφερόμενος σε Λίγκα, τηλεόραση και διοίκηση του ΠΑΟΚ, παρά για τη νίκη των \”ασπρόμαυρων\” επί του Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε:

Για τα λάθη που έγιναν: «Κάναμε λάθη, κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Συμφωνώ ότι το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετά επιθετικό. Αυτό είναι λάθος. Νομίζω ότι το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο. Νομίζω ότι η ανάπαυλα ήταν καλή και για εμένα και για τους παίκτες μου να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Για το επιθετικό μας παιχνίδι, για τις κινήσεις των επιθετικών μου, για την πίεση που έπρεπε να ασκήσουν οι Γκαρσία και Λάζαρ και όλα αυτά μας βοήθησαν στο δεύτερο μέρος. Σίγουρα θα ήθελα να κάνουμε ένα παιχνίδι χωρίς λάθη, αλλά έχει σημασία ότι γυρίσαμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

Για το αν τον προβλημάτισαν οι πολλές ευκαιρίες του Εργοτέλη και τα λάθη της άμυνας: «Καταρχήν σημαίνει ότι και αυτοί είναι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα είναι μία καλή ομάδα, έχουν τρεις καλούς επιθετικούς, έναν καλό προπονητή και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Φυσιολογικά αν μπαίναμε όλα τα γκολ το σκορ θα ήταν 9-2 για τον ΠΑΟΚ. Καταρχήν ένα πράγμα σκέφτομαι και ένα μπορώ να σας πω. Μπορούμε να πούμε και καλά και άσχημα. Ο Τσιρίλο ήταν σε άλλα καλός, σε άλλα έκανε λάθη. Δε θα μιλήσω για τον Μπαλάφα. Ο Έτο ξεκίνησε καλά, αλλά προς το τέλος έκανε λάθη. Το γεγονός είναι ότι ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς και το θετικό είναι ότι ξεκινήσαμε αυτήν την εβδομάδα με καλό βαθμό».

Για το αν η ένταση του αγώνα βοηθά ή όχι τον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Τετάρτης: «Σίγουρα το ιδανικό πλάνο θα ήταν να βάλουμε πολλά γκολ και να αλλάξουμε κάποιους παίκτες. Επίσης είναι αλήθεια ότι έχω μόνο τέσσερις επιθετικούς. Το πρόβλημα δεν είναι ότι στη μέση της εβδομάδας έχουμε το παιχνίδι Κυπέλλου. Το πρόβλημα είναι γιατί παίξαμε σήμερα. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Ξέρετε ότι δεν είμαι αρκετά έξυπνος για να σας δώσω ικανοποιητικές απαντήσεις, αλλά άκουσα κάπου, πιθανόν να είναι αλήθεια, ότι για να αποβάλεις το γαλακτικό οξύ χρειάζεται 48 ώρες. Εμείς έχουμε ακριβώς 48 ώρες. Άνθρωποι πολλοί πιο έξυπνοι από εμένα μου το έχουν πει αυτό. Σίγουρα δεν έχω αρκετό κουράγιο για να το ρωτήσω αυτό, φοβάμαι. Γι\’ αυτό δε ρωτάω. Το πιάσιμο και οι μικροτραυματισμοί χρειάζονται τρεις μέρες για να αποθεραπευτούν και κάνω την ερώτηση γιατί δεν έχω τρεις μέρες για την αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών μου.
Όταν κάνω αυτήν την ερώτηση στον εαυτό, απαντάω ότι πιθανόν να είμαι ηλίθιος και πρέπει να κάνω σε άλλον την ερώτηση. Σε κανέναν δεν αρέσει η κριτική. Πραγματικά δεν ξέρω ποιον να ρωτήσω, στη Λίγκα, στη διοίκηση μου, στην τηλεόραση. Αυτή φτιάξανε το πρόγραμμα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποιος κανονίζει αυτά τα πράγματα. Αντιλαμβάνομαι ότι γι\’ αυτή την επιχείρηση θεάματος όπως είναι η Σούπερ Λίγκα, αν η Θύρα 4 αναρτήσει κάποια πανό γι\’ αυτούς συμφωνώ μαζί τους, και θα είχα άδικο αν γινόταν μία φορά. Μετά το παιχνίδι Κυπέλλου έχω να παίξω Σάββατο, αλλά τουλάχιστον την Κυριακή θα πάω στην εκκλησία. Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιανού είναι η ευθύνη.
Δε μας δίνουν τη δυνατότητα να παίξουμε σωστά. Ξέρω ότι το κόκκινο είναι ένα δυνατό χρώμα, όπως είναι του αίματος. Στη Ρουμανία έχουμε το κίτρινο στη σημαία μας που σημαίνει πλούτη, το πράσινο λέμε ότι εκφράζει τα βουνά, γιατί δε λένε τίποτα για το μαύρο. Καταλαβαίνω γιατί και στην Ελλάδα δε μας αρέσει το μαύρο. Έκανα ένα λάθος, πρέπει να δουλέψω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Όταν υπάρχουν πολλά τέτοια πράγματα που δεν αναδεικνύουν το fair play, όταν οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται, δεν μπορώ να μιλήσω για fair play. Πρέπει να πω ότι δεν είναι δίκαιο. Αυτό έχω καταλάβει και νομίζω είναι αρκετά για σήμερα. Ο επόμενος γύρος μετά το παιχνίδι Κυπέλλου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook