O ημιτελικός του «Just the 2 Of Us» ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δούκισσα Νομικού να καλωσορίζουν το κοινό και να εξηγούν πως αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού αφού κάθε ζευγάρι θα έπρεπε να παρουσιάσει τρία τραγούδια. Το πρώτο τραγούδι θα είναι επιλογή του ζευγαριού, το δεύτερο της κριτικής επιτροπής ενώ το τρίτο μία μεγάλη επιτυχία του παρτενέρ κάθε διαγωνιζόμενου. Στη συνέχεια ενημέρωσαν πως καλεσμένος αυτής της εβδομάδας είναι ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος.

Το πρώτο διαγωνιστικό μέρος του 11ου live άνοιξαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς, οι οποίοι με το «Φεύγω για μένα» συγκέντρωσαν 32 βαθμούς. Τα σχόλια ήταν ανάμεικτα καθώς υπήρξε διχασμός για το αν το ερμήνευσε σωστά το τραγούδι ο Δημήτρης αλλά και για το αν έπρεπε να κάνει αυτή την επιλογή. Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε η Μαρία Μπεκατώρου με τον Χρήστο Χολίδη και ερμήνευσαν το «Εμείς». Τα σχόλια ήταν άκρως θετικά με τον Κώστα Τουρνά να σχολιάζει «Έτσι θα μπορούσε να το είχε πει μία επαγγελματίας» ενώ κέρδισαν ένα δεκάρι από τον Στέφανο Κορκολή.

Τελευταίο ζευγάρι για το πρώτο μέρος του διαγωνισμού ήταν η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης με το τραγούδι «I am so excited/ Don’t let me be misunderstood». «Ήταν ιδιοφυής ο συνδυασμός που κάνατε αλλά με μπέρδεψε γιατί δεν ήξερα αν ήταν ντίσκο ή φλαμέγκο. Μόνο αυτό μου κακοφάνηκε» σχολίασε η Αθηναΐδα Νέγκα ενώ ο Στέφανος Κορκολής σε αντίθεση είπε «Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το πάντρεμα και τί να σχολιάσω εγώ για την ερμηνεία και τη φωνή;». Συνολικά το ζευγάρι απέσπασε 38 βαθμούς κερδίζοντας δεκάρια από τους άνδρες της επιτροπής.

Το δεύτερο μέρος άνοιξαν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης, ερμηνεύοντας το «Holiday». Τα σχόλια των κριτών ήταν άκρως θετικά. Το ζευγάρι τελικά συγκέντρωσε 34 βαθμούς. Στην συνέχεια η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης με το τραγούδι «Freedom» δέχθηκαν πολύ θετικά σχόλια: «Το πως φτιάξατε το τραγούδι να είναι ντουέτο και πως το ερμηνεύσατε με αφήνει άφωνο!» σχολίασε ο Στέφανος Κορκολής καθώς η Αθηναΐδα είπε: «Είπα πως θα είμαι ο Σκρουτζ της επιτροπής αλλά δεν μπορώ αυτή τη φορά!» ενώ το σχόλιο της Λυδίας ήταν μονολεκτικό «Απίστευτοι!». Το ζευγάρι πέρα από τη θετική κριτική της επιτροπής, συγκέντρωσε 40 βαθμούς κερδίζοντας δεκάρια και από τους 4 κριτές.

Το δεύτερο διαγωνιστικό μέρος του σόου έκλεισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς με το «Σαν να μην πέρασε μία μέρα» Το ζευγάρι κέρδισε 37 βαθμούς παίρνοντας ένα δεκάρι από τον Στέφανο Κορκολή αλλά και άκρως θετικά σχόλια από τους κριτές: «Θεωρώ πως έδωσες τον καλό σου εαυτό, δεν μπορώ να πω ότι άκουσα τονικά λάθη. Το τραγούδι ήταν στα μέτρα σας» σχολίασε ο Στέφανος Κορκολής ενώ η Αθηναΐδα είπε «Με έβαλες σε διάθεση για πάρτι. Ήσουν πολύ καλός».

Το τρίτο μέρος άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης με το τραγούδι της Ελένης «Άσε με». Τα σχόλια ήταν πολύ θετικά και το ζευγάρι συνέλεξε 35 βαθμούς. Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς με το «Αυτό είναι ο έρωτας» κέρδισαν 36 βαθμούς. «Είσαι ένα παιδί που έχει σημειώσει επί της ουσίας εξέλιξη. Ακόμα και το τελευταίο που χοροπηδούσε και τραγουδούσε το έκλεψε καλά. Συγχαρητήρια για την καλή σου εμφάνιση» σχολίασε η Λυδία Παπαιωάννου ενώ ο Κώστας Τουρνάς συμπλήρωσε «Ο Δημήτρης ήταν καλός».

Τελευταίο τραγούδι για τον ημιτελικό ήταν το «Κακομαθημένο» από την Μαρία Μπεκτώρου και τον Χρήστο Χολιδή.

 Η ώρα όμως της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έφτασε και τελικά τα δύο ζευγάρια τα οποία κέρδισαν την πρόκριση για τον τελικό σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης και η Μαρία Μπεκτώρου με τον Χρήστο Χολίδη. Όπως εξήγησε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον τελικό η ψηφοφορία θα ξεκινούσε αμέσως μετά το τέλος του live show και θα διαρκέσει μέχρι το επόμενο live.

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook