Συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είχε το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου στο περιθώριο των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου, ο οποίος, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, τηλεφώνησε στον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών και του ζήτησε να συναντηθούν για να συζητήσουν για τις οικονομικές εξελίξεις και την κατάσταση που επικρατεί στις χώρες της ευρωζώνης.

Ο Ε. Βενιζέλος επιμένει πως πρέπει η όλη κατάσταση να επανεκτιμηθεί και να γίνει μια νέα συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο το κατά πόσο θα τεθεί τελικά σε ψηφοφορία το χρονοδιάγραμμα που εισηγήθηκε ο Γ. Παπανδρέου. Μάλιστα, αναστάτωση έχει δημιουργήσει η δήλωση του Φ.Πετσάλνικού στον ΒΗΜΑ 99,5, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος ο Γ. Παπανδρέου.

Σημειώνεται ότι πριν τη συνάντηση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ το βράδυ θα συναντηθεί με τον Λουκά Παπαδήμο.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο συνεργάτες του Βενιζέλου βρίσκονται στην Ουάσινγκτον για να συζητήσουν για το "κούρεμα".

news247.gr