Την πορεία του Πλατανιά έως τώρα στο πρωτάθλημα της Football League εκθείασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων στάθηκε και στη διαιτησία του Σφακιανάκη αναφέροντας ότι κακώς δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Πλατανιά, αλλά και ότι έπρεπε να καταλογιστεί η παράβαση στη φάση με τον Πάγκαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου: «Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολλή ένταση. Είχε πάρα πολύ δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά που κατάφερε και κέρδισε. Δεχτήκαμε ένα γκολ από πέναλτι που για μας δεν είναι και με αυτό τον τρόπο ο αντίπαλος βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Νομίζω ότι είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και στο α\’ ημίχρονο και στο β\’. Σίγουρα υπήρξε μια φάση στο β\’ ημίχρονο που για μένα ήταν πέναλτι. Αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά αλλά για μένα το πρώτο λάθος μετράει πάντα στο ποδόσφαιρο. Ό,τι και να έκανε ο διαιτητής, και τα φάουλ μετά που μας έδινε, αυτό το πέναλτι που έδωσε, δεν έπρεπε να το δώσει. Μετά κατάλαβε το λάθος του και πήγε να το διορθώσει με άλλο λάθος. Μετά ο αντίπαλος διαμαρτυρόταν, πετούσαν μπάλες μέσα… Παρόλα αυτά, είχαμε την ευκαιρία με τον Κουτσοσπύρο στο τέλος να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι που νομίζω ότι θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που είναι 1η στη βαθμολογία και για μένα είναι δίκαια. Όταν είσαι 1ος ή τελευταίος, όπου βρίσκεσαι, βρίσκεσαι δίκαια, ανεξάρτητα από το αν παίζεις ή δεν παίζεις καλά. Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο και στη Β\’ Εθνική ειδικά είναι το αποτέλεσμα. Και αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς αποδεικνύει ότι ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα. Αν και είχαμε πολλά αμυντικά προβλήματα λόγω των τιμωριών που είχαμε σήμερα, νομίζω ότι το παιχνίδι το χάσαμε από την επίθεσή μας. Δεν καταφέραμε να βάλουμε τη μπάλα μες στα δίχτυα. Στην άμυνα, ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε τη μπάλα. Συγχαρητήρια στο συνάδελφο και στην ομάδα του για τη νίκη και για την πορεία που κάνει», ενώ σε ερώτηση για τα πέναλτι ανέφερε ότι δεν έπρεπε να δοθεί αυτό στον Πλατανιά και μάλιστα είπε: \”Αν έχετε γίνει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να παίρνετε 3 πέναλτι καλώς!\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook