Το Κισαμίτικο Καρναβάλι πιστό και φέτος όπως κάθε χρόνο σας προσκαλεί για ένα μοναδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στην Κίσαμο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην πρόσκληση:

Η πόλη μας μεταμορφώνεται και ετοιμάζεται για το πιο συναρπαστικό γεγονός της χρονιάς. Για έκτη συνεχή χρονιά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο
«ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012»

«Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, συντονίστε την ομάδα σας, βρείτε θέμα και ελάτε να μας το δηλώσετε από τις 11-1-2012 έως 3-2-2012 στο Δήμο Κισάμου» .

Καλούμε επίσης και όσους επιχειρηματίες θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια μας αυτή να γίνουν χορηγοί στις εκδηλώσεις μας και με αυτό τον τρόπο μπορούν να διαφημίσουν ευρέως την επιχείρηση τους»

Εν τω μεταξύ θετική ήταν η έκβαση της συνάντησης της επιτροπής του «Κισαμίτικου Καρναβαλιού 2012» με τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετείχαν την προηγούμενη χρονιά. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, έδωσαν το παρών 15 ομάδες, εκ των οποίων οι περισσότερες εξέφρασαν την θέλησή τους να συμμετέχουν και στο φετινό καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, σήμερα στις 7 το βράδυ θα γίνει νέα συνάντηση στο δημαρχείο Κισάμου μεταξύ της Καρναβαλικής επιτροπής και εκπροσώπων από τις ομάδες, όπου θα παρουσιαστούν νέες προτάσεις για τη διοργάνωση της καρναβαλικής παρέλασης. Παράλληλα, θα συζητηθεί το θέμα της διοργάνωσης μιας εκδήλωσης (στα τέλη Ιανουαρίου), που σκοπό θα έχει να εξασφαλιστούν κάποια έσοδα που θα διατεθούν για τις ανάγκες τις ηχητικής κάλυψης της παρέλασης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook