Δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό ο Κώστας Φραγκολιάς αφού μετά τη διαδικασία του skate off οι κριτές αποφάσισαν ομόφωνα ότι στο παιχνίδι έπρεπε να μείνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Νωρίτερα, η Ιωάννα Πηλιχού είχε περάσει απευθείας στον τελικό από την ψηφοφορία του κοινού.

Ο ημιτελικός του Dancing On Ice ξεκινά με παρουσιάστρια την Έλενα Παπαρίζου! Η Τζένη Μπαλατσινού ετοιμάζεται για να χορέψει στον πάγο και η Έλενα αποδεικνύεται άξια αντικαταστάτριά της!

Η Τζένη Μπαλατσινού εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς με την χορογραφία της. Η μητέρας της χειροκροτεί και ο Πέτρος Κωστόπουλος δίνει συγχαρητήρια στον χορογράφο επειδή \”μόνο εσύ θα μπορούσες ένα αγγούρι να το κάνεις να πετάει\”!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Αλεξέι ανοίγουν τον διαγωνισμό με μια εντυπωσιακή χορογραφία που καταλήγει σε μια τούμπα! Το ζευγάρι συγκεντρώνει 14,5 βαθμούς.

Στη δεύτερη της εμφάνιση, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου χορεύει \”Για σένα – Vegas\” με τη βοήθεια μιας βαλίτσας. Η χορογραφία ενθουσιάζει τους πάντες και η βαθμολογία εκτοξεύεται στους 17,5. Σύνολο για τις δύο χορογραφίες από τους κριτές, 32 βαθμοί. Η τραυματισμένη Πηνελόπη βάζει τα κλάματα…

Ο Κώστας Φραγκολιάς και η Μαρίνα χορεύουν με τη βοήθεια ενός μαντιλιού. Η βαθμολογία του ζευγαριού υψηλή, 16 πόντοι.

Ο Κώστας Φραγκολιάς με τη δεύτερη χορογραφία του αποσπά 16,5 βαθμούς, σύνολο 32,5 και περνά στη δεύτερη θέση, όσον αφορά στη βαθμολογία της επιτροπής.

Η Ιωάννα Πηλιχού και ο Ανρί, μετά από μια εξαιρετική χορογραφία στους ρυθμούς της Alicia Keys καταφέρνουν να αποσπάσουν δύο εξάρια και να φτάσουν στους 17,5 βαθμούς!

Στη δεύτερη εμφάνισή της η Ιωάννα Πηλιχού -ως Τσάρλι Τσάπλιν- είναι η πρώτη που καταφέρνει στο Dancing On Ice να πάρει άριστα! Οι κριτές δίνουν
18 βαθμούς και η Ιωάννα πιάνει κορυφή με 35,5!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook