Ήταν το 2006 στην πρώτη ταινία Bond που υποδύθηκε τον πράκτορα 007. Μόλις η εταιρεία παραγωγής είχε αναφέρει το όνομα του Daniel Craig ως πρωταγωνιστή στο Casino Royal, είχαν ξεσπάσει ηχηρά γέλια, κοροϊδεύοντας τον ηθοποιό θεωρώντας ότι η ταινία θα έπρεπε να λέγεται James Bland (ήρεμος). Υπήρχε η αντίληψη ότι ο Craig φοβόταν το νερό, σιχαινόταν τα όπλα, δεν μπορούσε καν να οδηγήσει αυτοκίνητο με ταχύτητες, αντιλήψεις που καθιστούσαν τον ηθοποιό ακατάλληλο για τον ρόλο του αγαπημένου Βρετανού πράκτορα.

\"http://www.real.gr/filescalendar/2012/January/swim%20daniel.jpg\"Και ξαφνικά υπήρξε αυτή η μαγική στιγμή που αποκατέστησε τον Daniel Craig στη συνείδηση των φανατικών του James Bond αλλά κυρίως στα μάτια των γυναικών θαυμαστριών του… Αργά σχεδόν αισθησιακά ο Daniel Craig βγαίνει από τη θάλασσα φορώντας στενό γαλάζιο μαγιό που ταιριάζει απόλυτα με το μπλε της θάλασσας όπως ακριβώς και το χρώμα των ματιών του. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά οι μύες του, οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί του, το γεροδεμένο κορμί του, του χάρισαν επάξια τη θέση ως ενός από τους πιο επιτυχημένους James Bond όλων των εποχών.

Από το 2006 μέχρι σήμερα έχουν περάσει έξι χρόνια, κι όμως ο Daniel Craig φαίνεται πως βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα καθώς δεν έχει χάσει καθόλου από τη γοητεία ούτε και από την άψογη αρρενωπή εμφάνισή του, Μάλιστα, για να το αποδείξει η εταιρεία παραγωγής δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας ταινίας Skyfall, όπου και πάλι εμφανίζεται με αυτό το τόσο γνωστό, αγαπημένο γαλάζιο στενό μαγιό που επιδεικνύει το κορμί του 007.

\"\"

Μάλιστα, είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό ότι ο ηθοποιός που υπέγραψε νέο συμβόλαιο ώστε να πρωταγωνιστήσει σε πέντε ακόμη ταινίες James Bond, είναι ήδη 43 χρονών και κανείς δεν περίμενε ότι θα είχε κρατηθεί σε τέτοια φόρμα, που κάνει τις γυναίκες θαυμάστριές του να φαντασιώνονται ότι θα έρθει ο James Bond να τις σώσει από τις απειλές που περιμένουν την ανθρωπότητα….

\"\"

Λεπτομέρειες από το σενάριο του «Scyfall» δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, απ’ όσα διέρρευσαν οι σεναριογράφοι, η πίστη του πράκτορα 007 στην Μ κλονίζεται όταν μυστικά από το παρελθόν της σκιάζουν τον ρόλο της στην Υπηρεσία. Κι όταν η MI6 επιτίθεται, η ευθύνη πέφτει στις πλάτες του Bond να αναζητήσει και να εξολοθρεύσει την απειλή κατά της υπηρεσίας του ανεξαρτήτως του προσωπικού κόστους! Η συνέχεια… επί της οθόνης.

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook