Με σχεδίαση που κινείται στο πνεύμα της εποχής, απλά μηχανικά μέρη και την υπογραφή της Honda στα πλαστικά του, το νέο Wave 110i προσφέρει οικονομία και πρακτικότητα.

Ξακουστό γενεαλογικό δέντρο
Η παράδοση της ιαπωνικής εταιρείας στην κατασκευή παπιών, είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το θρυλικό Super Cub, με τη βοήθεια του οποίου η Honda κατάφερε να γίνει ο νούμερο ένα κατασκευαστής δικύκλων παγκοσμίως; Αυτή δεν ήταν παρά μόνο η αρχή, με πιο πρόσφατες επιτυχίες τα GLX, Astrea Grand και βέβαια, έναν από τους βασιλιάδες της ελληνικής αγοράς, το Innova, να έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τη δική τους ιστορία. Το σερί των επιτυχημένων μοντέλων στην εξαιρετικά δημοφιλή κατηγορία των παπιών, έρχεται να συνεχίσει το νέο Wave 110i. Μία πρόταση που, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Honda, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα προσιτή στο ευρύ κοινό χωρίς να γίνονται θυσίες στους νευραλγικούς τομείς της ποιότητας κατασκευής, της οικονομίας καυσίμου και του κόστους χρήσης και συντήρησης. Αυτά τα δύο τελευταία είναι που βρίσκονται και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το Wave 110i και αναμένεται να κάνουν τη διαφορά, τόσο στην καθημερινή συμβίωση μαζί του, όσο φυσικά και όταν θα έρθει η στιγμή για να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη περιοδική συντήρηση.

\"http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/wave4.jpg\"

Αισθητική: Μοντέρνο και νεανικό
Αυτές οι δύο λέξεις αρκούν για να περιγράψουν το Wave 110i και, από όποια μεριά και αν το κοιτάξει κανείς, μάλλον θα συμφωνήσει. Στόχος της εταιρείας είναι προφανώς και το μικρότερο σε ηλικία κοινό που ψάχνει να βρει ένα χαμηλού κόστους μεταφορικό μέσο το οποίο, όμως, ανταποκρίνεται και στα αισθητικά του κριτήρια. Δύο χρώματα για τη βαφή και σοβαρά γραφικά, διάφανα κρύσταλλα για τα φωτιστικά του σώματα, αιχμηρά φλας ενσωματωμένα στην ποδιά και μαύρες αλουμινένιες ζάντες που προσθέτουν ένα σπορ τόνο στην κατασκευή, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Η σχεδίαση του προβολέα με το πολυεδρικό κάτοπτρο αλλά και αυτή των πλαστικών του ρύγχους, δεν ξεφεύγουν από το γενικότερο οικογενειακό look των μικρότερων μοντέλων της Honda, ωστόσο, διαθέτουν τον απαραίτητο δυναμισμό που τα κάνει να ξεχωρίζουν και να δίνουν το δικό τους στίγμα.

\"http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/wave2.jpg\"
\"http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/wave1.jpg\"

(mototriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook