Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο κατά τόπους στα πεδινά και λίγα χιόνια σε περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο από 300 μέτρα, περιμένουμε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 3 έως 8 βαθμούς και στα ορεινά από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν βορειοανατολίκοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Χανιά
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά απόψε, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 17/1, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο απόψε, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

 Για αύριο Τρίτη 17/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ηράκλειο
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο απόψε, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 17/1, προβλέπεται συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Συννεφιασμένος  θα είναι ο καιρός στον Αγιο Νικόλαο απόψε, αλλά και αύριο Τρίτη 17/1  με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook