Απεργία οργανώνει την Τρίτη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), καλώντας όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, τις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες να συμμετέχουν. Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην πλ. Κλαυθμώνος. Κινητοποίηση και από το ΠΑΜΕ, που καλεί σε συγκέντρωση στις 11:00 στην Ομόνοια.

Λόγω της απεργίας, τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας, ενώ ακινητοποιημένο θα παραμείνει το μετρό.

Συγκεκριμένα:

24ωρη απεργία κήρυξαν οι εργαζόμενοι στο μετρό

Στάση εργασίας και από τους εργαζομένους στον Ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ) από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 07:30 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Στο τραμ, οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του προαστιακού από τις 05:00 έως τις 07:00, από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα.

Επίσης, οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων ενώσεων του Τύπου και των ΜΜΕ συμφώνησαν κατά τη συνεδρίαση του διασωματειακού τους οργάνου να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία (Τρίτη – Τετάρτη), την οποία έχουν ήδη κηρύξει οι ομοσπονδίες τους (ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook