Κάτι που ήτανε γνωστό εδώ καιρό επιβεβαιώθηκε και με την βούλα την Δευτέρα το μεσημέρι καθώς ο Κλαούντιο Ντάτομο αποτελεί και επισήμως παρελθόν από τον Εργοτέλη.

Ο 29χρονος Ουρουγουανός μπακ που αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή της κρητικής ομάδας το καλοκαίρι με σκοπό να βοηθήσει στην αριστερή πλευρά της άμυνας στην κυριολεξία πέρασε και δεν ακούμπησε έχοντας μόλις μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα παίζοντας για 93΄ λεπτά στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όπου ο Εργοτέλης γνώρισε βαριά ήττα με 4-0.

Στην ανακοίνωσή της για τη λύση της συνεργασίας με τον Νταντόμο, η διοίκηση του Εργοτέλη αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Κλαούντιο Νταντόμο και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Περίπτωση να καλυφθεί το κενό του Ντάτομο με μεταγραφή κάποιου παίκτη δεν υπάρχει στον ορίζοντα και όλα δείχνουν ότι το μπακ απ του Βίσιο η θα βρεθεί εκ των έσω η θα προωθηθεί από την ομάδα Κ20 ο βασικός της αριστερός μπακ Πρωτογεράκης που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα υποδομών.

Αγωνία για Λεάλ και Τζούνιορ

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα υπάρχει αγωνία στον Εργοτέλη για την συμμετοχή των Λεάλ και Τζούνιορ στο δύσκολο ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ το Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Λεάλ υπέστη κάκωση στην κλείδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ και την Δευτέρα ακολούθησε μόνο θεραπεία, ενώ ο Τζούνιορ που λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο δεν αγωνίστηκε στην Τούμπα και αυτός έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας. Το αν οι δύο παίκτες μπορούν να τεθούν στην διάθεση του Ν. Καραγεωργίου για το ματς με την ΑΕΚ είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Για την Τρίτη υπάρχει προπόνηση για όλους τους παίκτες στις 11 το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook