Η 69η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων, Χρυσές Σφαίρες 2012, είναι γεγονός… και εκτός από τους μεγάλους νικητές της χθεσινής βραδιάς, ιδιαίτερη σημασία έχει να δούμε τις εμφανίσεις που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις!

Η Charlize Theron «έκλεψε» κυριολεκτικά τις εντυπώσεις με την κρεμ τουαλέτα του οίκου Dior. Με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της η 36χρονη ηθοποιός έγινε η αγαπημένη των φωτογράφων.

\"\"

Φορώντας μια επίσης κρεμ τουαλέτα -του οίκου Versace- με κόκκινες λεπτομέρειες η Angelina Jolie έδειχνε πιο λαμπερή από ποτέ στο πλευρό του Brad Pitt. Με πιασμένα τα μαλλιά και απλό μακιγιάζ, η διάσημη ηθοποιός τόνισε τα χείλη της με κόκκινο κραγιόν τραβώντας όλα τα φλας επάνω της.

\"\"

Maxi, μπεζ φορέματα επέλεξαν και η Elle Macpherson η οποία έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στον σχεδιαστή ZacPosen, αλλά και η Kate Beckinsale με δημιουργία του Roberto Cavalli.

\"\"

\"\"

Όσο για τη Nicole Kidman, πραγματικά λαμπερή, περπάτησε στο κόκκινο χαλί έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της. Το φόρεμά της ήταν του οίκου Versace.

\"\"

Η Reese Witherspoon τώρα, με μια στράπλες μακριά κόκκινη τουαλέτα του Zac Posen, πόζαρε όλο χάρη στο φακό, ενώ το κόκκινο προτίμησε και η αγαπημένη του George Clooney, Stacy Kiebler.

\"\"\"\"

Όσο για τη μανούλα, Natalie Portman, έκανε την εμφάνισή της φορώντας μια φούξια τουαλέτα, ενώ η Jessica Alba και η Salma Hayek -η οποία πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της- επέλεξε δημιουργίες του οίκου Gucci.

\"\"\"\"\"\"

Όσο για τη Madonna, διάλεξε μια τουαλέτα με ασημί και λεπτομέρειες στο σκούρο πράσινο, ενώ το ασημί προτίμησε και η Nicole Richie που έλαμψε με την παρουσία της στο κόκκινο χαλί.

 \"\"\"\"
 
Το μπεζ επίσης επέλεξε και η Heidi Klum, ενώ το κίτρινο η Μαρία Μενούνος, η οποία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή μέσα στη maxi τουαλέτα της.

\"\"

\"\"

(protothema)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook