Δύο είναι τα θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες. Το πρώτο έχει να κάνει με τον Ερόλ Μπουλούτ και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται μαζί του για να λύσει το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα και το δεύτερο έχει προκύψει αισίως με το φημολογούμενο αλλά όχι μέχρι τώρα έμπρακτο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρόι Κάρολ.

Στο θέμα του Τούρκου αμυντικού φαίνεται να υπάρχει μια αλλαγή δεδομένων σχετικά με τις προηγούμενες ημέρες καθώς στον ΟΦΗ κάνουν και άλλες σκέψεις σχετικά με την περίπτωση του Μπουλούτ παρά το γεγονός ότι ο προπονητής έχει εισηγηθεί την απομάκρυνση του από την ομάδα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Μπουλούτ να παραμείνει στον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι αφού στις πρώτες διαπραγματεύσεις που υπάρχουν μαζί του και με τον εκπρόσωπο του φαίνεται ότι οι περσινές οφειλές που υπάρχουν προς τον παίκτη αποτελούν ένα μεγάλο αγκάθι για την λύση του συμβολαίου του. Από την άλλη στον ΟΦΗ σκέφτονται εκ νέου ότι ο Μπουλούτ μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις και όχι μόνο σε αυτή του αριστερού μπακ και με τις απουσίες που υπάρχουν σε κάθε ματς από κάρτες και τραυματισμούς μπορεί να φανεί χρήσιμος μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις που έγιναν και αυτή που επίκειται με τον Κένταλ Ουκάρ.

«Δεν υπάρχει πρόταση για τον Κάρολ»

Στο άλλο ζήτημα που έχει να κάνει με τον Ρόι Κάρολ τόσο ο επίσημος ΟΦΗ όσο και ο παίκτης δηλώνουν ότι δεν έχει εκφραστεί ούτε καν φιλολογικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας παρά τα δημοσιεύματα που υπάρχουν σε όλο τον αθηναϊκό τύπο τα τελευταία 24ωρα.

Ο Κάρολ έχει 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τον ΟΦΗ περνάει καλά στο Ηράκλειο και θα αποχωρίσει μόνο αν η κρητική ομάδα ικανοποιηθεί οικονομικά και γεμίσει με ένα σεβαστό ποσό τα ταμεία της .

Ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη δεν υπάρχει και θα πρέπει αν θέλει να πάρει κάποιος τον Κάρολ πριν την λήξη του συμβολαίου του να καταθέσει μια συμφέρουσα οικονομική πρόταση στην ΠΑΕ ΟΦΗ επισήμως και όχι μέσα από δημοσιεύματα. Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει να κάνει τον Κάρολ δικό του.

Δύσκολα για Γεωργίου , ετοιμοπόλεμος ο Σίσιτς

Ένα ευχάριστο και ένα όχι τόσο ευχάριστο νέο περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ για τον Νίκο Αναστόπουλο.

Το ευχάριστο έχει να κάνει με τον Μίρνες Σίσιτς καθώς ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ που υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο ματς με τον Ατρόμητο επέστρεψε την Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζεται για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Από την άλλη εξαιρετικά αμφίβολη για αυτό το παιχνίδι είναι η συμμετοχή του Γιώργου Γεωργίου που έκανε την Δευτέρα μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού του ποδιού . Ο Γεωργίου θα κάνει κάποιες ενέσεις αυτές τις ημέρες αλλά υπάρχουν λίγες ελπίδες για να προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης μιας και ο Αναστόπουλος φαίνεται να προτιμάει να τον έχει στην διάθεση του στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Λεβαδειακό όπου θα λείψει λόγω τιμωρίας ο Ταυλαρίδης.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα συνεχιστεί την Τρίτη με μια προπόνηση που θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook