Η 23χρονη Μις Ουισκόνσιν Laura Kaeppeler είναι η νέα Miss USA, μετά τον διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώθηκε στο Λας Βέγκας. Η Kaeppler μάγεψε την κριτική επιτροπή και το κοινό τραγουδώντας όπερα, ενώ εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις της με λευκό μπικίνι και μαύρη τουαλέτα.

Όσον αφορά στην ερώτηση της κριτικής επιτροπής, η 23χρονη καλλονή φάνηκε ετοιμόλογη ενώ ανέδειξε και τη... διπλωματική της ικανότητα. «Πρέπει οι βασίλισσες ομορφιάς να διακηρύσσουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις;» ήταν η ερώτηση που της υπεβλήθη.

«Η μις Αμερική εκπροσωπεί τον καθένα, οπότε θεωρώ ότι το μήνυμα προς όλους τους υποψηφίους είναι ότι επίσης εκπροσωπούν τον καθένα μας. Και σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές, πρέπει να κοιτάξουμε άμεσα τι χρειάζεται η Αμερική, οπότε πιστεύω ότι η Μις Αμερική πρέπει να τους εκπροσωπεί όλους».

Αναπληρωματική Miss USA αναδείχθηκε η Μις Οκλαχόμα Betty Thompson, ενώ τρίτη, σύμφωνα με τη μετάδοση του Associated Press, η Μις Νέα Υόρκη Kaitlyn Monte.

http://missoklahoma.org/wp-content/uploads/2011/07/Bettybluecrown.jpeg
H Μις Οκλαχόμα, Betty Thompson

http://i216.photobucket.com/albums/cc107/bastardlybutta/moejackson-photos/album037/kaitlin-monte-01131201.jpg
Η Μις Νέα Υόρκη Kaitlyn MonteΗ Kaeppeler μαζί με τον τίτλο κέρδισε και 50.000 δολάρια υποτροφία, ενώ ο τίτλος της διαρκεί για έναν χρόνο. Στον διαγωνισμό η Μις Ουισκόνσιν παρουσίασε το έργο της στηρίζοντας και συμβουλεύοντας παιδιά φυλακισμένων γονιών.Τα καλλιστεία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 1953. Η Μις Ουισκόνσιν κέρδισε τον τίτλο διαγωνιζόμενη ανάμεσα σε 53 κοπέλες.

http://www.washingtonpost.com/rf/image_606w/2010-2019/WashingtonPost/2012/01/15/Style/Images/Miss_America_04355.jpg


(real)