Σε ένα μήνα από τώρα θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Χανίων.  Πρόκειται για μια δομή που έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη ενώ θα στεγαστεί στη οδό Περίδου και σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από τη Μονή Γουβερνέτου.

Όπως είπε στο Flashnews.gr η αρμόδια αντιδήμαρχος Χανίων κυρία Χρυσούλα Χατζηδάκη, οι Χανιώτες που θα μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο θα είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, ή κοινωνικά.

Για το λόγο αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα και σχετική ανακοίνωση και καλούνται ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην προσπάθεια στήριξης όσων έχουν ανάγκη, αλλά και όσοι επιθυμούν να λαμβάνουν είδη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, παρακαλούνται να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012, είτε αυτοπροσώπως, (Δημοτικό Κατάστημα Χανίων, α΄ όροφος) είτε στα τηλέφωνα 28213 41790, και 28213 41788.

Η κυρία Χατζηδάκη σημείωσε πως η προμήθεια των ειδών πρώτης ανάγκης που θα διαθέτει το παντοπωλείο θα γίνετε από επιχειρήσεις των Χανίων και από Χανιώτες που επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.

Μάλιστα σημείωσε χαρακτηριστικά πως η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, ενώ έχει ανταποκριθεί  η σχολική κοινότητα, συλλογικότητες αλλά και φυσικά πρόσωπα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook