Οι προσφυγές που χρίζουν άμεσης διευθέτησης , αλλά και τα θέματα των αποχωρήσεων από την ομάδα των Μπουλούτ και Ουκάρ είναι δύο από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν το διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στο κομμάτι των προσφυγών προτεραιότητα έχει δοθεί στις περιπτώσεις των Μάουρερ, Γκέρμπερ, Μπαρκαουάν και Μπερτίν που έχουν φτάσει ήδη στην FIFA και αν δεν λυθούν άμεσα θα υπάρξει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Και με τους τέσσερις οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις προκειμένου να υπάρξει ένα γενναίο «κούρεμα» στα χρήματα που πρέπει να λάβουν και φτάνουν έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα κοντά στις 400.000 ευρώ.

Παράλληλα στο μέτωπο των υπόλοιπων προσφυγών οι συζητήσεις με τους παίκτες που έχουν δικαιωθεί στις προσφυγές που έχουν καταθέσει κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζονται αλλά θα πρέπει πρώτα να υπάρξει εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είναι σε εξέλιξη προκειμένου να κλείσουν αρκετές από αυτές τις υποθέσεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο οι περισσότερες .

Αποφασίζουν για Μπουλούτ και Ουκάρ

Παράλληλα στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον των Μπουλούτ και Ουκάρ στον ΟΦΗ. Με τον Τούρκο αμυντικό έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη η «χρυσή» τομή για τη λύση του συμβολαίου του και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και την αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Μπουλούτ με τον Τούρκο να παραμένει στο ρόστερ του ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι όπου λήγει και το συμβόλαιο του.

Όσον αφορά τον Ουκάρ η αποδέσμευση του είναι ειλημμένη απόφαση από την στιγμή που την έχει ζητήσει ο ίδιος ο παίκτης και η αποδέσμευση του αν όλα πάνε καλά θα γίνει σήμερα τυπικά με το διαζύγιο των δύο πλευρών να είναι «βελούδινο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook