Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το άτυχο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο, θα παραταχθεί στην Ελούντα η Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων για το ματς με το Λασίθι.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή των Νέων αποτελεί ο Λευτέρης Κομπογεννητάκης του Α.Ο. Πλατάνου, που σύντομα θα επιστρέψει και πάλι στην ομάδα που ανήκει, τον Κισαμικό.

Για δεύτερη φορά συμμετέχει ο Ευγένιος Αμαξόπουλος του Ηρακλή Νερ., που όμως αναμένεται να πάρει την πρώτη του συμμετοχή για φέτος, αφού με το Ρέθυμνο είχε μείνει τελικά εκτός 18άδας.

Στις επιστροφές υπάρχουν τα ονόματα των Μιχάλη Τζαγκαράκη και Γιάννη Φραγκιουδάκη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλέξει οι Βαγγέλης Πρόκος και Γιάννης Μηνάς είναι οι εξής:

Πετράκης Ιωάννης (Ηρακλής Νεροκούρου), Φραγκιαδάκης Μίνως (Ακρίτας), Βαϊγκούσης Σπυρίδων (Ιδομενέας), Βιττωράκης Ευτύχιος (Ιδομενέας), Κομπογεννητάκης Ελευθέριος (Πλάτανος), Καραταράκης Γεώργιος (Ιωνία 2000), Τσίτας Κωνσταντίνος (Αρης Σούδας), Τζαγκαράκης Μιχαήλ (Παλαιόχωρα), Χαραλαμπάκης Ιωάννης (Δόξα Παχιανών), Πατεράκης Γεώργιος (Ιωνία 2000), Κελάκης Στέφανος (Πανακρωτηριακός), Ντεντάκης Αντώνιος-Ανδρέας (Κισαμικός), Νικολακάκης Ανδρέας (Δόξα Παχιανών), Γιουρουκάκης Ιωάννης (Κισαμικός), Μαράκης Αντώνιος (Παλαιόχωρα), Αμαξόπουλος Ευγένιος (Ηρακλής Νεροκούρου), Φραγκιουδάκης Ιωάννης (Κρητικός Αστήρ), Καζαντζής Αριστείδης (Πανακρωτηριακός).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook