Την πίστη τους για το νικηφόρο αποτέλεσμα σε Παίδες και Νέους εξέφρασαν στις δηλώσεις τους (epshanion.gr) οι ενωσιακοί προπονητής της Ε.Π.Σ. Χανίων, Βαγγέλης Πρόκος και Γιάννης Μηνάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Βαγγέλης Πρόκος: «Όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν όλα τα παιχνίδια είναι πολύ ενδιαφέροντα και αμφίρροπα. Οι διαφορές έχουν μικρύνει και πέρα από αυτό στις μικρές ηλικίες δεν μπορείς να προεξοφλήσεις απόδοση των παιδιών σου, διότι επηρεάζονται πολύ και από τους αστάθμητους παράγοντες. Εμείς πηγαίνουμε για να κερδίσουμε στο Λασίθι. Θα… ματώσουμε και θα ιδρώσουμε για να πάρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια, αλλά επειδή βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση πιστεύω ότι νικητές θα είμαστε εμείς».

Γιάννης Μηνάς: «Πάμε μακρινό ταξίδι για να αντιμετωπίσουμε το Λασίθι, που έχει δείξει ότι διαθέτει καλές ομάδες. Στους Παίδες θέλουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα για να πάμε στο τελευταίο παιχνίδι για την πρωτιά. Όσον αφορά τους Νέους κι εκεί στόχος είναι η νίκη για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, αν και η βαθμολογική θέση αδικεί τα παιδιά».