«Μάθε τέχνη κι άστηνε και άμα πεινάσεις πιάστηνε» είναι η παροιμία που ταιριάζει στην 60χρονη Annette Edwards, πρώην μοντέλο, που ευελπιστεί ότι θα δει την κόρη της να συνεχίζει τη δική της λαμπρή καριέρα στον κόσμο του modelling!

Η 60χρονη, που ζει στο Worcester, δεν διστάζει να ποζάρει με εσώρουχα δίπλα στην 16χρονη κόρη της Paige, που ποζάρει με άνεση και προκλητικότητα μπροστά στο φωτογραφικό φακό!

Η Annette είναι μητέρα δέκα παιδιών και γιαγιά εννιά εγγονών και υποστηρίζει ότι η δουλειά του μοντέλου μπορεί να δώσει σε μια γυναίκα μια εξαιρετική καριέρα! Αυτό το δρόμο ακολουθεί και η κόρη της που έχει μάθει να στήνεται μπροστά στο φακό από την ηλικία των 14.

Μπορεί η 16χρονη να κερδίζει 2.000 λίρες μηνιαίως από την ενασχόλησή της με το modelling, αλλά η μητέρα της ξοδεύει περισσότερες από 400 λίρες για να της αγοράζει εσώρουχα, να της παρέχει υπηρεσίες σολάριουμ, μανικιούρ και μαθήματα για ισορροπία σε… ψηλοτάκουνες γόβες, «προσόντα» που θα τη βοηθήσουν στις προκλητικές της φωτογραφίσεις.

Μαμά και κόρη έχουν μάλιστα συμφωνήσει ότι μόλις η Paige ενηλικιωθεί θα κάνει προσθετική στήθους, ένα ακόμα ατού στην καριέρα της σαν μοντέλο. Τι άλλο θα μπορούσε εξάλλου να τη συμβουλεύσει η μαμά της όταν η ίδια έχει κάνει προσθετική στήθους και έχει βάλει εμφυτεύματα σε μάγουλα και πηγούνι;

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το modeling, αρκεί να έχει γούστο, όπως τα μοντέλα στο Playboy. Σε κάνει να νιώθεις σέξι και δυνατή. Και η Paige είναι γεννημένη μοντέλο» λέει η Annette ποζάροντας με εσώρουχα δίπλα στην κόρη της!

\"\"

\"\"

(newsbeast)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook