Ο 36χρονος Trent Arsenault δεν έχει κάνει ποτέ σεξ, αλλά έχει αποκτήσει 14 παιδιά! Το όνομά του έγινε πρώτο θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν η «δωρεάν τράπεζα σπέρματος» που είχε «ιδρύσει» μπήκε στο μικροσκόπιο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων.

Μετά από σχετική έρευνα η Υπηρεσία του επέβαλλε πρόστιμο 100.000 δολαρίων, ενώ υπάρχει περίπτωση να καταδικαστεί και σε ένα χρόνο φυλάκιση!

Ο ίδιος πρόσφερε… απλόχερα το «υγιές σπέρμα» του, όπως το διαφήμιζε, σε ζευγάρια που είχαν προβλήματα γονιμότητας.

Μιλώντας στην εκπομπή του Anderson Cooper, ο 36χρονος αποκάλυψε μάλιστα ότι χάρη σε αυτόν έχουν έρθει στον κόσμο 14 παιδιά, προσθέτοντας ότι ο ίδιος είναι… παρθένος!

\"\"

«Έχω επινοήσει τον όρο “σεξουαλικός δωρητής” και με αυτόν εννοώ ότι σπαταλώ όλη μου τη σεξουαλική ενέργεια για να “παράγω” σπέρμα για άτεκνα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Αυτή είναι και η μοναδική δραστηριότητα που έχω» είπε ο ίδιος.

\"\"

Όπως αναφέρει το newsbeast, ο Trent εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και  είδε από κοντά ένα από τα «παιδιά του», το οποίο μεγαλώνει με δύο λεσβίες. Το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί και δήλωσαν πολύ ευτυχισμένες που τους βοήθησε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

\"\"

Ο Trent «διαφημίζει» το σπέρμα του μέσω των ιστοσελίδων του ως «υγιές και οργανικό» ,αλλά όπως είπε ένας επιστήμονας στην εκπομπή αυτή η πρακτική είναι πολύ επικίνδυνη και «ανοίγει την πόρτα στην εξάπλωση ασθενειών, όπως το HIV».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook