Τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως κατά τις πρωινές ώρες, με λίγες ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπττη 19 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 2 έως 11 βαθμούς και στα ορεινά από -3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις, αλλά το βράδυ θα εξασθενήσουν σε μέτριους και θα στραφούν σε δυτικούς.

Χανιά
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/1, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/1, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Nεφώσεις θα υπάρχουν απόψε και στον Αγιο Νικόλαο με το θερμόμετρο να φτάνει στους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους Βορειοδυτικούς ανέμους έως 5 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/1 ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook