Αναντίλεκτα, έχει προκληθεί μια κάποια …σύγχυση, και έχει αναπτυχθεί ένας έντονος προβληματισμός στους φίλους της ΝΔ, αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες σχετικά με τη στήριξη του κόμματος προς τη κυβέρνηση Παπαδήμου.

Άπαντες σχεδόν διερωτώνται: «ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ, επί δύο έτη ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ;».

Αναμφίβολα ΟΧΙ. Άλλωστε θα ήταν …αυτοκτονικό για τον ίδιο, το κόμμα αλλά και τη Πατρίδα να εγκαταλείψει την πολιτική γραμμή η οποία αφενός δικαιώθηκε, δύο έτη μετά, και αφετέρου τον έχει φέρει ένα βήμα πριν την ανάληψη της κυβέρνησης του τόπου!!!

Η αντιμνημονιακή πολιτική του Σαμαρά δικαιώθηκε, όπως ομολογούν όλοι σχεδόν οι διεθνείς οικονομολόγοι αναλυτές, αξιωματούχοι των Ευρωπαϊκών και διεθνών θεσμών (Ε.Ε, ΕΚΤ, ΔΝΤ, κ.λ.π) αλλά και εσχάτως όλοι οι δελφίνοι του Πασόκ!!!!! Και μάλιστα, οι τελευταίοι, χωρίς αιδώ αλλά με περίσσιο θράσος και προπάντων χωρίς να κάνουν…χαρακίρι, έστω λεκτικό, στον Ελληνικό λαό!!!

Ακόμη, και τα εξωνημένα Μ.Μ.Ε των νταβατζήδων της διαπλοκής ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΜΑΡΑ!!! ΤΩΡΑ, ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!!! Χρησιμοποιούν μάλιστα ΑΚΡΙΒΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Λες και διαβάζουν τις κατά καιρούς ομιλίες του κατά του μνημομονίου.

 Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που, προ διετίας, επιδίδονταν σε …τιτάνιο αγώνα να μας πείσουν ότι ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ, ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΕΣ και ο ίδιος ανεύθυνος και λαϊκιστής… ο νέος …Χάρυ Πόττερ!!!

Συνεπικουρούνταν, βέβαια, από τους σχεδόν καθημερινούς φιλοξενούμενούς των, τη Ντόρα Μπακογιάννη και το Καραντζαφέρη, τα γνωστά εξαπτέρυγα του Πασόκ. Και βεβαίως, πρώτοι και…καλύτεροι ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ήταν οι σημερινοί δελφίνοι του παταγωδώς καταρρέοντος και βαθιά απαξιωμένου πλέον σοσιαλνεοφιλελεύθερου Πασόκ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ…ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ!!!!!!!

Είναι, ακόμη, απολύτως ακριβές ότι αυτή Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του Αντ. ΣΑΜΑΡΑ τον έφερε προ των πυλών της εξουσίας!!! Είναι αυτός, που ως ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ, αλλά ανυπότακτος και ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ, ήλθε σε κόντρα με κίνδυνο να αποβληθεί η ΝΔ από τη ευρωπαϊκή ομάδα του ΕΛΚ. Είναι αυτός που, κόντρα στην πλειοψηφία των βουλευτών του κόμματός του (!!!!), ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Πολύ περισσότερο, ασφαλώς, ΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!!!! Η απόφαση να στηρίξει τη ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ήταν στάση ΕΥΘΥΝΗΣ. Απέναντι στο λαό και τη χώρα. Ανέλαβε προσωπικό κόστος και κομματικό κόστος που δεν του αναλογούσε. Το πήρε όμως, ενγνώσει του, για το καλό της Πατρίδας.

Ανέλαβε την ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΦΡΟΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΥ, ΜΟΙΡΑΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΑΠ, με την απόφαση για τη διενέργεια του γνωστού δημοψηφίσματος.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΑΔΗΜΟΥ ως ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ :

α. για να πάρομε την 6η δόση (έγινε ήδη),
β. για το PSI (αναπόφευκτη και επιβαλλόμενη πλέον ανταλλαγή ομολόγων),
γ. για τη Δανειακή Σύμβαση (χωρίς νέα μέτρα) ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!

Ο Σαμαράς, στην επιστολή που έστειλε προς τους Ευρωπαίους…φίλους ΡΗΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ σύμφωνα με τις προτάσεις του που άλλωστε δικαιώθηκαν πλήρως. ΤΟΥ ΕΧΟΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Γιώργος Παπαδάκης
Δικηγόρος
Εκπρόσωπος Τύπου ΝΟΔΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook