Στρώματα και κλινοσκεπάσματα προσέφεραν μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων προκειμένου να αξιοποιηθούν απο τον Δήμο και τους άλλους φορείς που έχουν αναλάβει την φιλοξενία αστέγων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, \”ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης ευχαριστεί την Ένωση Ξενοδόχων και συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία : Minoa Pallas, Kriti Hotel, Sirios Village, Blue Dome Hotel, Porto Platanias, Hotel Kydon, Eko Suites και Hotel Royal Sun που προσέφεραν στρώματα, κουβέρτες, σεντόνια και παπλώματα προκειμένου να απαλύνουν τον πόνο σ’ αυτούς που χρειάζονται βοήθεια τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Διανομή έχει γίνει στο Δήμο Χανίων στην Παλιά Ηλεκτρική και θα συνεχιστεί σε χώρους που θα κριθούν κατάλληλοι.

Υπεύθυνη για τη διανομή και την δημιουργία κατάλληλων χώρων για τη στέγαση πολιτών που έχουν ανάγκη είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος και εντεταλμένη Σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης κ. Τζανακάκη Μαρία.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook