Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρεμασμένο η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου συνέτριψε με 8-2 το αντίστοιχο συγκρότημα του Ρεθύμνου στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Ο Κρεμασμένος πέτυχε τα τέσσερα από τα οκτώ τέρματα της ομάδας του Θόδωρου Μαρταβατζή και μάλιστα και τα τέσσερα με εκτελέσεις φάουλ ενώ τα υπόλοιπα τέρματα για την ομάδα του Ηρακλείου σημείωσαν οι Κισανδράκης, Λεμονιάς, Λυδάκης και Νικολάου.

Όσο για το Ρέθυμνο τα δύο τέρματα της ομάδας του πέτυχε ο Δημήτρης Χνάρης.

Πλέον το Ηράκλειο θα τα παίξει όλα για όλα για την πρωτιά στον όμιλο την τελευταία αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά όπου μόνο με νίκη οι Παίδες του Θ. Μαρταβατζή θα καταλάβουν την πρώτη θέση στην βαθμολογία.

Ηράκλειο (Θοδωρής Μαρταβατζής): Παναγιώτου, Τσαρτσάκης, Κτιστάκης, Σφακιωτάκης, Χατζάκης, Πιρουνάκης (72′ Κισανδράκης), Λυδάκης (61′ Μεταξάκης), Κρεμασμένος, Λεμονιάς, Βρυσανάκης (50′ Κ. Επιτροπάκης), Νικολάου.

Ρέθυμνο ( Θαν. Πετράκης-Μιχ. Δεληγιαννάκης): Ηλ. Χνάρης, Καριλάκης (48′ Τσαντίλης), Μαρής, Γιακουμάκης, Βασιλάκης, Νικηφόρος, Αποστολάκης, Ανυφαντάκης (63′ Παναγιώτου), Παπαδάκης, Δ. Χνάρης, Φωτεινός (48′ Γαβαλάς)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook