Ικανοποιημένος από την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αστυνομίας σε ότι αφορά την αστυνόμευση του δήμου Πλατανιά από τη δημοτική αστυνομία παρά το λίγο προσωπικό που διαθέτει δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης.

Ο κ. Μαλανδράκης σημείωσε πως "σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς αλλά και με την ΕΛ.ΑΣ τόσο στην παραλιακή ζώνη όσο και στη δημοτική ενότητα του Πλατανιά το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό καθώς υπήρξε έλεγχος του παραεμπορίου σε σχεδόν απόλυτο βαθμό, ενώ σε οτι αφορά και το κυκλοφοριακό υπήρξε ικανοποιητική αστυνόμευση της στάθμευσης γεγονός που διευκόλυνε τον επισκέπτη της περιοχής."

Ο δήμαρχος του Πλατανιά τόνισε "πως και για την επόμενη χρονιά οι προσδοκίες και οι στόχοι παραμένουν ψηλά όπου πάντα σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, αλλά και τους φορείς της περιοχής θα επιδιώξουμε η αστυνόμευση να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές του δήμου προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των δημοτών."

Εν τω μεταξύ για την Πέμπτη το πρωί έχει προγραμματιστεί συνάντηση της Διοίκησης του ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης με τους δημάρχους των Χανίων προκειμένου να εξευρεθεί μια οριστική λύση στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών .

Ο κ. Μαλανδράκης επεσήμανε πως η θέση του σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα είναι να πραγματοποιούνται όλα τα δρομολόγια από και προς όλες τις περιοχές προκείμενου να εξυπηρετούνται όλοι οι μαθητές ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.