Πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ενωσιακό πρωτάθλημα των Νέων βρίσκεται πλέον η ομάδα του Ηρακλείου που έστω και δύσκολα κατάφερε στο 93΄ με γκολ του Χρηστάκη να πάρει τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο με 1-0 στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Οι φιλοξενούμενοι παρά τις απουσίες που είχαν στάθηκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους μέχρι και λίγο πριν το τέλος του ματς. Το «κλειδί» της νίκης για την ομάδα του Ηρακλείου το είχε όμως ο Χρηστάκης που στο 89΄πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι στη θέση του Χουρδάκη και τέσσερα λεπτά αργότερα στο 93΄με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κιμιώνη γράφοντας το τελικό 1-0 και χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Πλέον η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ χρειάζεται μόλις ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά για να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Ηράκλειο (Θόδωρος Μαρταβατζής): Χανιωτάκης, Χουρδάκης (89’ Χρηστάκης), Λυδάκης, Καρβελάς, Λουμπάκης, Κουράκης, Σπηλιωτάκης, Ξημεράκης, Χαλκιαδάκης, Βρεττός (80’ Μπιτσακάκης), Τσομπανάκης (73’ Βαρούχας).

Ρέθυμνο (Θανάσης Πετράκης-Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Κιμιωνής, Λαδιανός (68’ Ψυχουντάκης), Καργάκης (73’ Καστελιανός), Αγγελάκης, Γελαδάρης, Κουτσάκης, Γασπαράκης, Χαλκιαδάκης, Παπαδάκης, Λογιάκης (89’ Κωστόπουλος), Κλίνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook