Με γκολ του Ιγκόρ Μιρτσέτα στο 92’ ο Πλατανιάς γκρέμισε τον …Ασπρό-Πυργο και έκανε μεγάλο βήμα για τη κατάκτηση μιας θέσης στη πρώτη τριάδα. Οι κόκκινοι διάβολοι του Καβακά νίκησαν με 1-0 για την 21η αγωνιστική και εδραιώθηκαν στη 2η θέση ανεβάζοντας μάλιστα τη διαφορά από τη 3η θέση στους 3 πόντους, αφού ο Ηρακλής έχασε από τη Ρόδο.

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Παναγιωτόπουλου. Μέχρι τουλάχιστον να αναλάβει δράση ο Κροάτης Ιγκόρ Μιρτσέτα ο οποίος στο παρά…ένα χάρισε μια τεράστια νίκη στον Πλατανιά ο οποίος εκτός όλων των άλλων κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα του ομίλου που πετυχαίνει πέντε σερί νίκες.

Ο Πλατανιάς ήταν κυρίαρχος του ματς από την αρχή και μάλιστα σκόραρε στο 10’ με τον Προβατίδη, γκολ το οποίος όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Άγγο.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Καβακάς έχασε τον Προβατίδη (χτύπησε στο γόνατο) ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Μαρτσάκη.

Ο Πλατανιάς ήλεγχε το ματς κόντρα στον Ασπρόπυργο, ο οποίος μάλιστα από το Σάββατο είχε στο πάγκο του τον παίκτη Γιώργο Σαββίδη μετά την αιφνιδιαστική απόλυση του Γιέφτοβιτς, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει μεγάλες φάσεις.

Στην επανάληψη ο Μιρτσέτα στο 48’ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη κόντρα στον άτολμο Ασπρόπυργο, με τον Καβακά να ρίχνει στο ματς όλα του τα όπλα. Τελικά η δικαίωση ήρθε από τον Μιρτσέτα ο οποίος με το δεύτερο φετινό του γκολ χάρισε στον Πλατανιά μια υπερπολύτιμη νίκη την οποία πανηγύρισαν δεόντως οι 50 φίλοι των κόκκινων που ακολούθησαν την ομάδα τους στον Ασπρόπυργο.

Ασπρόπυργος: Παναγιωτόπουλος, Καλογρίδης, Άγγος, Φισσαράκης (78’ Γανοτής), Γαλάνης, Κριαράς, Τουρνάς, Συνάνης (59’ Σαββίδης), Λύγκος (71’ Φώσκολος), Μποταΐτης, Σεμερτζίδης

Πλατανιάς: Λιούρδης, Αθανασιάδης, Παληγεώργος, Τζανής, Κατρανίτσας, Πότσι (84’ Λούκεζ), Μουνάφο, Μιρτσέτα, Προβατίδης (19’ Μαρτσάκης, 77’ Μαζιώτης), Πιτσόκος, Κατσικοκέρης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook