Χωρίς τον Σίλβα Τζούνιορ θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα αφού εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις από το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί στον τετρακέφαλο και το ιατρικό τιμ του Εργοτέλη άναψε «κόκκινο» σχετικά με την συμμετοχή του Τζούνιορ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Σε αντίθεση με τον Τζούνιορ ο Λεάλ μπορεί να έκανε και την Τετάρτη θεραπεία στην κλείδα αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους του ιατρικού τιμ του Εργοτέλη διατηρεί κάποιες ελπίδες για να δώσει το παρόν στο ματς του Σαββάτου. Αν στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ουρουγουανός καταφέρει και μπει στο κανονικό πρόγραμμα τότε θα συμπεριληφθεί σίγουρα στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ.

Την αγωνιστική κατάσταση της προσεχούς αντιπάλου της ομάδας τους τέσταραν μέσω τηλεόρασης τόσο ο προπονητής του Εργοτέλη όσο και οι παίκτες της κρητικής ομάδας που παρακολούθησαν όλοι μαζί την αναμέτρηση Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου η «Ένωση» γνώρισε την ήττα με 2-0 και φανέρωσε αρκετές αμυντικές αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσει ο Εργοτέλης να εκμεταλλευτεί στο μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο.

Στην Εθνική Νέων ο Μπουχαλάκης

Στον μεταξύ ακόμη ένας νεαρός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των Νέων. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας θα πάρει μέρος στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που θα γίνουν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά από τις 23 έως και τις 25 Ιανουαρίου.

Πέραν αυτού, ο Μανόλης Σάλιακας της ομάδας Κ17 σκόραρε για δεύτερη φορά με την Εθνική Παίδων, στη νικηφόρα (2-1) αναμέτρηση με την Ουκρανία στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά “Aegean Cup”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook