Δίκαιη πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε την Τετάρτη το βράδυ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα από το συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33΄όταν ο Γιάχος υπέδειξε αυστηρό πέναλτι σε ανατροπή του Λαζάρ από τον Κάλα και ο Λίνο ευστοχώντας από τα 11 βήματα έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» ουσιαστικά σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου την πρόκριση καθώς στο 54΄ μετά από κόρνερ του Λίνο ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε την παιδική αντίδραση της άμυνας της ΑΕΚ και με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ (Λάσλο Μπόλονι): Γλύκος, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Λαζάρ (80’ Μπαλάφας), Φωτάκης (86’ Ίβιτς), Λίνο (89’ Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας, Μάκος (30’ λ.τ. Καφές), Λεονάρντο, Γκερέιρο (60’ Κάρλος), Μπέλεκ, Σιαλμάς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook