Για ακόμα μία αγωνιστική η ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων έδειξε την ποιότητά που διαθέτει και με τη νίκη επί του Λασιθίου με 3-1 στην Ελούντα, «αγκάλιασε» την κορυφή του 11ου ομίλου.

Το συγκρότημα των Γιάννη Μηνά και Βαγγέλη Πρόκου επέβαλε το ρυθμό του από το ξεκίνημα και στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικό, δημιουργώντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και πανηγυρίζοντας στο διάστημα αυτό και δύο γκολ με τους Καραντωνάκη (14’) και Αγναντή (39’).

Στην επανάληψη το Λασίθι μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τα Χανιά πέτυχαν το 0-3 με τον Αγναντή (58’) να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην παρθενική του συμμετοχή με την Μικτή Παίδων της ΕΠΣΧ.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 79’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χρυσοφάκη (1-3).

Η νίκη των Χανίων αφιερώθηκε από ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ στον άτυχο της ομάδας, Κοντορινάκη, που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο και μετά, και όλοι του εύχονται να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους.

Το φιλμ του αγώνα

6’ Σουτ του Αγναντή αποκρούει ο Κοκολογιαννάκης και στην επαναφορά ο Σκουλουδάκης με πλασέ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

9’ Φάουλ του Ιερωνυμάκη κεφαλιά του Καραντωνάκη καταλήγει άουτ.

14’ ΓΚΟΛ: Μπαλιά του Πάτα, ο Καραντωνάκης κατεβάζει την μπάλα με το κεφάλι και με δυνατό σουτ την στέλνει στα δίκτυα (0-1).

15’ Σουτ Αγναντή άουτ.

21’ Ο Καραντωνάκης επιχειρεί το σουτ και ο Κοκολογιαννάκης αποκρούει.

25’ Κόρνερ Αγναντή κεφαλιά του Μαραγκουδάκη άουτ.

37’ Από γύρισμα του Καραντωνάκη ο Σκουλουδάκης θα πλασάρει άουτ.

39’ ΓΚΟΛ: Μετά από μπαλιά του Πάτα ο Σκουλουδάκης με κεφαλιά θα τροφοδοτήσει τον Αγναντή, που αφού αποφεύγει και τον Αλ. Δασκαλάκη σημειώνει σε κενή εστία το 0-2.

40’ Σουτ του Κοκκινάκη άουτ.

46’ Εκτέλεση φάουλ του Χρυσοφάκη κεφαλιά του Κ. Παθιάκη άουτ.

49’ Σουτ από τον Αλήογλου μπλοκάρει ο Κουράκης.

52’ Φάουλ του Χρυσοφάκη, ο Αλήογλου θα πάρει την πρώτη κεφαλιά και ο Καντούνιας με τον ίδιο τρόπο θα στείλει την μπάλα στην αγκαλιά του Κουράκη.

58’ ΓΚΟΛ: Ο Αγναντής θα μπει μες την περιοχή και θα πλασάρει ιδανικά για το 0-3.

59’ Το σουτ του Ζερβαλάκη θα καταλήξει άουτ.

77’ Σουτ του Αλήογλου μπλοκάρει ο Κουράκης.

79’ ΓΚΟΛ: Ο Χρυσοφάκης αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο Μανδουράρης από τον Καλανδράνη και μειώνει στο τελικό 1-3.

Παίδες ΕΠΣΛ (Ιορδάνης Τσιρκίνης): Κοκολογιαννάκης (33’ Αλ. Δασκαλάκης), Κ. Παθιάκης, Καντούνιας, Διακαινισάκης, Σουρμενίδης, Χρυσοφάκης, Ζερβαλάκης, Κ. Δασκαλάκης, Αλήογλου (80+1’ Λαμπράκης), Πετράκης, Προεστάκης (68’ λ. τρ. Μανδουράρης).

Παίδες ΕΠΣΧ (Γιάννης Μηνάς-Βαγγέλης Πρόκος): Κουράκης, Ιερωνυμάκης, Σκευοφύλαξ, Μαραγκουδάκης (53’ Καλανδράνης), Πάτας, Στεφανίδης, Σκουλουδάκης (66’ Μανιουδάκης), Κοκκινάκης, Καραντωνάκης, Ξηράκης, Αγναντής (72’ Μπικάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook