Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου, προσπαθώντας να αποδείξει ότι η ισοπαλία απέναντι στα Τρίκαλα δεν ήταν καταστροφική.
«Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ακόμη και να κερδίζαμε δεν θα άλλαζε τίποτα. Για να είχε βέβαια αντίκτυπο το διπλό στον Διαγόρα θα έπρεπε να νικήσουμε τα Τρίκαλα.

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αμύνεται και βγαίνει στον αιφνιδιασμό. Δεν έχει κριθεί τίποτα, είμαστε μέσα στο στόχο, δυστυχώς όμως, για εμάς, όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε, όλα είναι ντέρμπι»
Ο τεχνικός του ΟΦΗ πέταξε και την μπηχτή του στον Γιώργο Βαζάκα, κρίνοντας την απόδοση των Θεσσαλών σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό.
«Για να είμαι ο ειλικρινής δεν είδα τα Τρίκαλα να κάνουν το ίδιο απέναντι στον Λεβαδειακό όπου στο πρώτο εικοσάλεπτο έχαναν με 2-0.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και πρέπει να πάμε να τον κερδίσουμε.

Μπράβο στον κόσμο που παρά την βροχή μας συμπαραστάθηκε πολύ, τον στενοχωρήσαμε αλλά και εμείς αισθανόμαστε στενοχωρημένοι.

Μας έλειψε το γκολ με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Παπουλή, είχαμε ευκαιρίες το σκορ μας αδικεί. Αν μία ομάδα έπρεπε να νικήσει σήμερα έπρεπε να είμαστε εμείς. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook