Η Lindsay Lohan έχει έναν ισχυρό αντίπαλο για τον πολυπόθητο ρόλο της Elizabeth Taylor στη τηλεοπτική ταινία που είναι στα σκαριά και θα έχει θέμα τη ζωή της διάσημης ηθοποιού και το γάμο της με τον Richard Burton.

H Megan Fox βρίσκεται τώρα στο… τρέξιμο για τις ανάγκες του ρόλου. Στο πρόσωπο της 25χρονης έχουν βρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την Taylor στα νιάτα της και οι συναντήσεις με τους παραγωγούς της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Έχω μιλήσει με Lindsay Lohan κι έχω έρθει σε συζητήσεις με άλλους ηθοποιούς όπως η Megan Fox, λέει ο Larry Thompson, παραγωγός της ταινίας.

«Είναι μια πολύ σοβαρή και δύσκολη επιλογή» προσθέτει οThompson.

Η 25χρονη Lohan, έχει εναποθέσει τις ελπίδες της σε αυτό το ρόλο, προκειμένου να κάνει μία δυναμική επιστροφή μετά τις καταχρήσεις σε ποτά και τα ναρκωτικά που κατέστρεψαν την καριέρα της.

Η ηθοποιός είναι υπό… επιτήρηση μέχρι και τον Μάρτιο. Μετά το πέρας της περιόδου θα μπορεί να ξεκινήσει γυρίσματα στον Καναδά την άνοιξη κάτι που όπως φαίνεται προβληματίζει τους ιθύνοντες.

Η ταινία, που θα ονομάζεται «Elizabeth & Richard: A Love Story» θα εξιστορεί τη ρομαντική σχέση της Elizabeth Taylor και του Richard Burton.

\"\" \"\"

\"\"


(newsbeast)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook