Γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου των Χανίων \”πιάστηκαν\” απο τους \”ράμπο\” του ΣΔΟΕ για οφειλές προς το Δημόσιο που συνολικά ξεπερνούν τα 6.000.000 ευρώ.

Η επιχείρηση, μετά απο σχετικές Εισαγγελικές εντολές, ξεκίνησε αιφνιδιαστικά απο χθες και στο \”στόχαστρο\” του ΣΔΟΕ, είχαν μπει περίπου 10 επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr χθες το βράδυ συνελήφθησαν τρείς επιχειρηματίες. Πρόκειται για δύο συνέταιρους στον τομέα της ένδυσης και για έναν επιχειρηματία στον χώρο των τεχνικών κατασκευών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη.

Σήμερα το πρωί ακολούθησαν άλλες δύο συλλήψεις επιχειρηματιών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες απο τον τομέα των μεταφορών και τον τομέα της παροχής υπηρεσιών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες έλεγχοι του ΣΔΟΕ πραγματοποιήθηκαν στο Ρέθυμνο, ενώ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σειρά για ελέγχους αναμένεται να πάρει και το Ηράκλειο.

Να σημειωθεί πως έχει ήδη τεθεί σε ισχύ η νέα εγκύκλιος για ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο και οι αρμόδιοι του ΣΔΟΕ συνιστούν στους επιχειρηματίες να σπεύσουν στις Εφορίες για να προβούν σε ρύθμιση των χρεών τους, καθώς το οικονομικό έγκλημα θεωρείται ως \”διαρκές\” και ακόμη και να αποφύγουν την σύλληψη σήμερα, η διαδικασία του αυτοφώρου θα εφαρμοστεί όποτε και αν συλληφθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook