Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 58χρονου που διεπράχθη τον περασμένο Οκτώβριο στο Νεόκαστρο Ημαθίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, για την υπόθεση συνελήφθησαν η 51χρονη σύζυγος του θύματος, ο 25χρονος γιος του, καθώς επίσης ένας φίλος του τελευταίου, ηλικίας 31 ετών.

Οι τρεις συλληφθέντες, εξεταζόμενοι ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας Ημαθίας, ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τον 58χρονο. Το δε κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας ήταν οικονομικές και οικογενειακές διαφορές που φέρεται να είχαν η σύζυγος και ο γιος με το θύμα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο νεαροί άνδρες, με την καθοδήγηση και την πληροφόρηση που τους παρείχε η 51χρονη, έστησαν ενέδρα στο θύμα τους σε αγροτική περιοχή του Νεοκάστρου, όπου ο 25χρονος γιος πυροβόλησε τον πατέρα του με μονόκαννο κυνηγετικό όπλο μία φορά από μικρή απόσταση στη θωρακική χώρα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, οι δράστες πέταξαν το όπλο σε άγνωστο σημείο, παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού.

Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί Όπλων, κατά συναυτουργία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook