Υπερβολικό άρωμα

Γενικότερα, τα αγόρια πιστεύουν στην αρχαία ρήση «μέτρον άριστον», και ειδικότερα για το άρωμα θεωρούν ότι οι γυναίκες το παρακάνουν. Κρατήστε αυτά τα νούμερα: τρεις ψεκασμοί αρκούν για το eau de parfum, και τέσσερις για το eau de toilette.

Κατάχρηση στο μεικάπ

Δεν υπάρχει λόγος να απλώνετε στρώσεις από βάση, ενυδατική κρέμα με χρώμα, κονσίλερ και πούδρα στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα οι άνδρες το αποκαλούν… φαγιούμ. Προτιμήστε μια ανάλαφρη βάση και αφαιρέστε τα σημεία όπου το μακιγιάζ περισσεύει με ένα υγρό σφουγγαράκι. Το κονσίλερ απλώστε το μόνο στα σπυράκια ή τις κοκκινίλες (και όχι σε υπερβολή).

Πολύ τονισμένες βλεφαρίδες

Μπορεί να μας εντυπωσιάζουν στο πρόσωπο των Kardashian, αλλά αν δεν ξέρουμε πώς να δημιουργήσουμε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κινδυνεύουμε να μοιάζουν οι βλεφαρίδες μας με… αράχνες. Αν προσθέσετε λίγες ψεύτικες βλεφαρίδες στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το βλέμμα σας θα «ανοίξει» και θα δείχνετε πιο σέξι, πιο αισθησιακή.

Ξηρό, σκασμένο δέρμα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιερωτικό από ξηρές γάμπες, σκληρούς αγκώνες και γενικά σκασμένη επιδερμίδα. Απλώστε καθημερινά ενυδατική κρέμα αμέσως μόλις βγείτε από το ντους. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στους αγκώνες, τα γόνατα (σε αυτά τα σημεία γίνεται πιο αισθητό το πέρασμα του χρόνου) και τις φτέρνες.

Απρόσεκτο ξύρισμα

Στα πόδια, φυσικά. Προτιμήστε να ξυρίζετε τις γάμπες σας στο βράδυ γιατί πρήζονται και το πρωί μπορεί να… ξεχαστούν αρκετές τρίχες.

Κίτρινα δόντια

Ποιος θέλει να φιλάει κάποια με γκρι ή κίτρινα δόντια; Για λαμπερό, ολόλευκο χαμόγελο πλένετέ τα καθημερινά, χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα και λευκαντικές οδοντόκρεμες.

Lip gloss που κολάει

Υπάρχουν lip gloss που ενυδατώνουν και χαρίζουν μια ελαφριά γυαλάδα, και lip gloss που κολάνε όσο και η Logo Στιγμής. Επιλέξτε την πρώτη κατηγορία και αποφύγετε τη δεύτερη. Για ευνόητους λόγους, φυσικά…

Μαλλιά-κόκαλο

Στους άνδρες αρέσει να περνάνε τα δάκτυλά τους μέσα από τα μεταξένια μαλλιά μας. Σε εμάς, πάλι, όχι. Αποφύγετε τους ψηλούς κότσους και την υπερβολική λακ, και προτιμήστε natural χτενίσματα με ελαφρούς κυματισμούς ή χαλαρές αλογοουρές που θα του επιτρέψουν να σας χαϊδέψει χωρίς «εμπόδια».

Υπερβολικά smoky eyes

To smoky eye είναι σέξι μόνο όταν υπάρχει μέτρο. Πείτε όχι στις τάσεις που μπορεί να θέλουν πολύ έντονα τονισμένα μάτια με σκούρες σκιές και προτιμήστε ένα διακρτικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσετε σβήνοντας ελαφρά το μαύρο, γκρι ή καφέ μολύβι που έχετε απλώσει στα βλέφαρά σας.

Μαύρο ή fluo βερνίκι νυχιών και σχέδια

Γενικά οι άνδρες τρομάζουν με τα παρακάτω: μαύρο, γυαλιστερό ή βερνίκι νυχιών που λάμπει στο σκοτάδι. Προτιμήστε το κλασικό κόκκινο ή ουδέτερες αποχρώσεις. Θα σας λατρέψουν.

(fashionlove)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook