Ισόπαλο, χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Πατούχα, αποτέλεσμα που ουσιαστικά βολεύει τους Βιαννίτες, καθώς κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό που θα τους βοηθήσει στην «μάχη» για την παραμονή.

Ο Σαπαλίδης στο 12’ από αριστερά πλάσαρε τον Κάργατζης, όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων έδιωξε προσωρινά και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί. Τρία λεπτά αργότερα ο Καστελλιανάκης προσπάθησε να απειλήσει, και πάλι ο Κάργατζης απέκρουσε. Ο Ηρόδοτος απάντησε με τον Κοζυράκη, που προσπάθησε να απειλήσει με μια σέντρα σουτ ενώ στο 28’ ο Καρτσώνης από πλεονεκτική θέση προσπάθησε να πλασάρει τον πορτίερο του Ηροδότου, η μπάλα έφυγε άουτ. 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κάργατζης, Κοζυράκης, Κοντοζής, Μαυρίδης, Δροσάκης, Μπαλάφας, Φωτόπουλος (68’ Κλαδάς), Φράγκος (λ.τ 57’ Καραφωτιάς), Μωραΐτης, Παπαδάκης (83’ Μαγάκης), Ανδρεαδάκης.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Χωματάς, Μπιτσακάκης (46’ Νικολαράς), Κατέλας, Κουνενάκης, Σουργιάς, Καταταράκης, Καραντινάκης, Καστελλιανάκης, Σαπαλίδης (78’ Τσαγκαράκης), Μπελίτσας (70’ Παπαδημητρίου), Καρτσώνης.