Όλοι οι εκπρόσωποι των περιπτερούχων της Ελλάδος θα βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας, αύριο Τρίτη, για να συμπαρασταθούν στους Κρητικούς για τον «πόλεμο» που δέχεται ο κλάδος από το κράτος.

Την Τρίτη στις 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, με την πρόεδρο του Σωματείου Περιπτερούχων και Καπνοπολών Κρήτης να συνεχίζει την απεργία πείνας που έχει ξεκινήσει από την περασμένη Τετάρτη.

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος, δηλώνει η πρόεδρος του Σωματείου: «Συνεχίζω ακάθεκτη την απεργία πείνας. Δεν πρόκειται να φύγω από εδώ. Από εδώ, από την πλατεία Ελευθερίας θα συνεχίσω τον αγώνα μου. Ή θα αφήσω τα κόκαλά μου εδώ, ή θα πάρει ο κλάδος μου αυτό που του ανήκει», υπογραμμίζει η κ. Χαιρέτη η οποία παράλληλα ευχαριστεί τα αδελφά σωματεία της υπόλοιπης Ελλάδος τα οποία έχουν ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες του και φτάνουν στην Κρήτη για να συμπαρασταθούν στον «πόλεμο» που δέχεται ο κλάδος.

«Καθημερινά τα σωματεία της υπόλοιπης Ελλάδας με παίρνουν τηλέφωνο και μου δείχνουν τη συμπαράστασή τους. Η κατάσταση είναι τραγική και αυτό πρέπει να αλλάξει. Εγώ θα παραμείνω εδώ μέχρι να μην έχω πλέον δύναμη. Μάλιστα, αύριο τους περιμένουμε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί», επισημαίνει η κ. Χαιρέτη.

Από την πλατεία Ελευθερίας περνάνε αρκετοί εκπρόσωποι φορέων και συναντάνε την κ. Χαιρέτη. «Περνάνε από εδώ αρκετοί και μου μιλάνε με τους περισσότερους να δείχνουν ότι καταλαβαίνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Παράλληλα, έχει φτάσει στ\’ αυτιά μου ότι το 0.10 ευρώ ήδη εφαρμόζεται στη Βόρεια Ελλάδα, τη Στερεά», επισημαίνει η κ. Χαιρέτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook