Ολοκληρώθηκε στις 2:30 μμ η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, χωρίς να γίνουν δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης.

Σύμφωνα με το in.gr, η συνάντηση ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι και θεωρείται βέβαιο ότι συζητήθηκε το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται απόψε κατ\’ άρθρο.

Η συνάντηση με τον κ. Σαμαρά ακολούθησε τις κατ\’ ιδίαν συναντήσεις του κ. Παπαδήμου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη την Τετάρτη.

Κατά τις επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Λουκάς Παπαδήμος ενημερώνει για όλες τις πτυχές της διαπραγμάτευσης του PSI, καθώς μπαίνουν στην τελική φάση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το συμβούλιο του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θα έχει νέα συνάντηση το απόγευμα (19:00) της Πέμπτης -μετά τη σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς- με τον επικεφαλής του Διεθνούς Ινστιτούτου Τραπεζών (IIF), Τσαρλς Νταλάρα, για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση  σχετικά με την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook