Στους πέντε ανέμους σκόρπισε τις Ασίτες το Ρέθυμνο, που νίκησε με 5-1 και πέρασε πάλι τον Πατούχα, ανεβαίνοντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 
Από την άλλη το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη γνώρισε ακόμη μια ήττα, δείχνοντας όπως αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα χαλάσει την καλή εικόνα που έφτιαξε στον πρώτο γύρο. 
Οι Ασίτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορστο 25΄ με τον Περογαμβράκη. 
Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς ισοφάρισαν πριν λήξει το ημίχρονο σε 1-1 με τον Αστρινάκη.

Ο ίδιος παίκτης στο 58΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έφερε το ματς στο 2-1 και στο 65΄πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Δελήμπαση από το Ρέθυμνο και του Δασκαλάκη από τις Ασίτες. 
Το Ρέθυμνο συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 79΄ ο Μικρόπουλος σκόραρε κάνοντας το 4-1 και στο 85΄ο Τσικαλάς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. 
ΡΕΘΥΜΝΟ: Κιοσσές, Κωστόπουλος, Τσικαλάς, Δελήμπασης, Κλαψινός, Σαρηδάκης, Κασέλας (66’ Κουρνιανός), Μικρόπουλος (80’ Τσαπόκου), Ματαραγκάτσι (71’ Χνάρης), Μουρτζανός, Αστρινάκης.
ΑΣΙΤΕΣ: Τέγος, Γ. Ρουμπάκης, Ιατράκης, Ποτηράκης, Οικονομάκης, Τσερεβελάκης, Δασκαλάκης, Μανιαδάκης, Σουλτάτος (76’ Αποστολάκης), Κ. Ρουμπάκης, Περογαμβράκης (70’ Ποτηράκης). 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook