Στην ψυχή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και κατάφεραν να πάρουν μια πανάξια πρόκριση επί του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο απέδωσε τη νίκη του ΟΦΗ ο προπονητής της κρητικής ομάδας Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα :

«Θέλαμε μια καλή πορεία και στο Κύπελλο. Κατεβήκαμε για την πρόκριση στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα. Ξεκουραζόμαστε και από αύριο βλέπουμε αυτό το παιχνίδι. Το Κύπελλο είναι στόχος μας. Όσο πιο μακριά πάμε τόσο το καλύτερο. Μπράβο στα παιδιά, γιατί ακόμα και όταν παίζαμε με δέκα παίκτες, δώσανε και την ψυχή τους. Όταν καταθέτεις ψυχή στο ποδόσφαιρο, έχει μεγάλη σημασία. Αυτό κάναμε εμείς. Τώρα κοιτάζουμε και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα».

«Το πράγμα στράβωσε στο δεύτερο μέρος»

Στην μέτρια απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος και κυρίως στα λάθη που έγιναν στην άμυνα και την αποβολή του Φερνάντες απέδωσε ο Μπάμπης Τεννές την ήττα αποκλεισμό της ομάδας του από το Κύπελλο Ελλάδος.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε : «Το Κύπελλο ήταν στους στόχους μας. Θέλαμε την πρόκριση και την διάκριση. Ξεκινήσαμε με καλές προοπτικές. Όλα έδειχναν ότι θα παίρναμε την πρόκριση. Το πράγμα στράβωσε στο β\’ μέρος. Είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Χαριστέα. Στο δεύτερο γκόλ του ΟΦΗ έλλειπε η άμυνα μας. Ακόμα και όταν έπαιζε με δέκα ο αντίπαλος κάναμε και εμείς το λάθος και μείναμε με δέκα παίκτες. Έτσι χάσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την πρόκριση. Πιστεύω ότι αξίζαμε όμως κάτι καλύτερο. Αφήνουμε στην άκρη το Κύπελλο και κοιτάζουμε το σημαντικό παιχνίδι με την Κέρκυρα. Πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και να δούμε κάποιους τραυματισμούς και τιμωρίες που έχουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook