Πάνω στον Σέρχιο Λεάλ έχει πέσει το ιατρικό τιμ της ομάδας του Εργοτέλη προκειμένου ο Ουρουγουανός επιθετικός να προλάβει την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Ουρουγουανός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση της Πέμπτης (19/1) στην οποία προσπάθησε να γυμναστεί κανονικά και την Παρασκευή το πρωί θα κάνει την ύστατη προσπάθεια να προπονηθεί μαζί με την ομάδα και να είναι τουλάχιστον στην αποστολή του αγώνα με την Ένωση.

Πάντως οι πιθανότητες να δώσει το παρόν κόντρα στην ΑΕΚ είναι ελάχιστες αλλά παράλληλα και υπαρκτές.

Παρόλα αυτά στην τελευταία προπόνηση θα δοκιμάσει εκ νέου να προπονηθεί κανονικά και αν ολοκληρώσει το πρόγραμμα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, όχι όμως στην ενδεκάδα και θα χρησιμοποιηθεί αν και εφόσον παρουσιασθεί μεγάλη ανάγκη. Τη θέση του στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Μπούντιμιρ ο οποίος όμως θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που σημαίνει ότι στα πλάγια θα μετατοπισθεί ο Κατσικοκέρης.

Τα τελικά πάντως συμπεράσματα θα βγουν την Παρασκευή (20/1) το πρωί στην τελευταία προπόνηση του Εργοτέλη, η οποία θα ξεκινήσει στις 11.

Επίσκεψη στις Μελέσες

Στο μεταξύ την Πέμπτη αντιπροσωπεία παικτών του Εργοτέλη βρέθηκε στις Μελέσες και επισκέφθηκε το γυμνάσιο και λύκειο της περιοχής.

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου Ηλίας Κυριακίδης, Χρήστος Χρυσοφάκης, Άγγελος Χαντί και Βασίλης Ρέντζας, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ Λουδοβίκο Ορφανό, μοίρασαν αναμνηστικά δώρα του Εργοτέλη και αρκετά αυτόγραφα, στους μαθητές οι οποίοι τους υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη μίλησαν για αρκετή ώρα μαζί τους, θέλοντας να τους περάσουν τα μηνύματα του αθλητισμού και του «Ευ αγωνίζεσθαι, ενώ τους προσκάλεσαν και στον αγώνα με την ΑΕΚ.