Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αμαλιάδας, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ακινητοποίησαν ένα λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από την Καλαμάτα προς την Αλβανία. Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι μεταξύ των αποσκευών που είχαν φορτώσει οι επιβάτες βρίσκονταν κλοπιμαία από ένα αντλιοστάσιο!

Ανάστατοι οι επιβάτες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το λεωφορείο ώσπου να ερευνηθούν οι αποσκευές. Πράγματι, στην μπαγκαζιέρα βρέθηκε ένα ολόκληρο μοτέρ που είχε ξηλωθεί από αρδευτικό μηχάνημα και οι Αλβανοί δράστες το είχαν φορτώσει ασυνόδευτο για να το φυγαδεύσουν με προορισμό την πατρίδα τους χωρίς τον κίνδυνο να εντοπιστούν! Οι άνδρες της Ασφάλειας Πύργου προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν τους αποστολείς του ασυνήθιστου δέματος.

Χωρίς νερό άφησαν οι «κυνηγοί» μετάλλων και χαλκού μια ολόκληρη περιοχή στο Διαλεχτό Τρικάλων, όταν εισέβαλαν σε ένα αντλιοστάσιο και έκλεψαν την… ασφάλεια διακόπτοντας την παροχή ρεύματος! Τεχνικοί της ΔΕΗ και της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και άρδευσης εντόπισαν τη φθορά και την αποκατέστησαν μετά από λίγες ώρες.

Ένα ψυγείο μηχανής και διάφορα άλλα μεταλλικά αντικείμενα έκλεψαν από τον προαύλιο χώρο ενός εργοστασίου στην περιοχή του Ευλάλου Ξάνθης δύο «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 40 και 29 χρόνων που συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου.

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί έναν 24χρονο στην περιοχή Φιλλύρα της Ροδόπης, την ώρα που «ρουφούσε» από πετρέλαιο από δύο γεωργικούς ελκυστήρες. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ροδόπης κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ τα κλεμμένα καύσιμα επιστράφηκαν στους δικαιούχους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook