Μια ανάσα από την αποχώρηση του από τον Εργοτέλη και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Σέρχιο Λεάλ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της κρητικής ομάδας του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι ψαχνόταν εδώ και καιρό για να αποχωρίσει από τον Εργοτέλη αλλά όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του.

Μετά το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Τούμπα υπήρξε η καθοριστική επαφή του Λεάλ με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι που εξήγησε στον 29χρονο επιθετικό ότι τον θέλει άμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Βιερίνια.

Φήμες λένε ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Λεάλ η οποία φτάνει στις 150.000 ευρώ και ο Εργοτέλης την έχει αποδεχθεί παρά το γεγονός ότι ξέρει πως θα χάσει έναν από τους βασικούς του παίκτες αλλά θα βάλει παράλληλα και στο ταμείο του ένα σημαντικό ποσό.

Η αλήθεια πάντως στο θέμα Λεάλ είναι κάπου στη μέση καθώς στον Εργοτέλη φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένη με τα τερτίπια που τους έχει κάνει ο Ουρουγουανός φέτος που από το καλοκαίρι είχε φανερώσει τάσεις φυγής από την ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook