Με τον Σέρχιο Λεάλ στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Εργοτέλης την ΑΕΚ στο Σαββατιάτικο παιχνίδι (5.15 μ.μ Novasports2) που θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της κρητικής ομάδας έδωσε το παρόν στο δίτερμα που έγινε στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής και αν και δεν είναι 100% έτοιμος ο Νίκος Καραγεωργίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή αλλά ο Λεάλ θα αγωνιστεί μόνο αν χρειαστεί σαν αλλαγή στο ματς του Σαββάτου καθώς δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα.

Σε αντίθεση με τον Λεάλ ο Σίλβα Τζούνιορ τέθηκε οριστικά εκτός αποστολής αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στον τετρακέφαλο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Καβουσάκης, Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Σαρρής, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο , Μπούντιμιρ, Καρέλης, Χαντί.

Εκτός έμειναν οι Τζούνιορ, Δερμιτζάκης, Κανδηλάκης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Ευαγγέλου, Αθανασίου και Ρέντζας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εργοτέλης δεν έχει κερδίσει ποτέ την ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος είτε εντός είτε εκτός έδρας και έτσι στο ματς του Σαββάτου οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρουν τη νίκη.

«Έφτασε η στιγμή να τους κερδίσουμε»

Ο Απόστολος Παπουτσάκης όπως συνηθίζει τελευταία πριν από κάθε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του επισκέφθηκε τους παίκτες της ομάδας του στα αποδυτήρια και τους μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ τονίζοντας τους ότι πιστεύει σε αυτούς και θέλει να πάρουν την πρώτη νίκη του απέναντι στην ΑΕΚ που αποτελεί τον κακό δαίμονα της κρητικής ομάδας.

«Αν παίξετε σύμφωνα με τις δυνατότητες σας στον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ θα πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω σε εσάς και στους τρεις βαθμούς. Αύριο θέλω να πανηγυρίσουμε τη νίκη, η οποία θα είναι η πρώτη κόντρα σε αυτή την ομάδα. Έφτασε η στιγμή να τους κερδίσουμε. Θέλω να παίξετε με πάθος και καρδιά» τόνισε ο Απόστολος Παπουτσάκης στην ομιλία του προς τους παίκτες του Εργοτέλη, λίγο πριν την προπόνηση της Παρασκευής.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Όσον αφορά τις σκέψεις του Νίκου Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα η κρητική ομάδα θα παραταχθεί με διάταξη 4-3-3 με τον Πίρσον κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γιαλούση, αριστερά τον Βίσιο και στα στόπερ τους Σασιασβίλι και Χίμπλιγκερ. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Ολίσε , Κυριακίδης και ο Φραγκουλάκης σε ρόλο οργανωτή, ενώ στην επίθεση δεξιά πιθανόν θα παίξει ο Κατσικοκέρης, αριστερά ο Κουτσιανικούλης και στην κορυφή θα επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό στη βασική ενδεκάδα ο Μάριο Μπούντιμιρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook