Την Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου επισκέφτηκαν την Παρασκευή 13/1/12, η Δ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπίου, αποτελούμενη από 20 παιδιά συνοδευόμενα από το δάσκαλο τους.

Επίσης την Τετάρτη 18/1/12 την Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου επισκέφθηκαν παιδιά του Παιδικού Σταθμού \” Μανιταρόσπιτο\” και την Πέμπτη 20/1/12 το 24ο Νηπιαγωγείο Παχιανών και το Νηπιαγωγείο Πλατανιά.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο της Βιβλιοθήκης, συζήτησαν με τις υπεύθυνες βιβλιοθηκονόμους για την αξία του εξωσχολικού βιβλίου στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του ανθρώπου και την ανάγκη να καλλιεργηθεί η συνήθεια του διαβάσματος από την πολύ μικρή ηλικία.

Ακολούθησε ανάγνωση παραμυθιών και απασχόληση με εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια.

Την Τετάρτη 18/1/12 επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη η Α΄ τάξη του 1ου ΕΠΑΛ, συνοδευόμενη από την καθηγήτρια κα. Καλαϊτζάκη.

Οι μαθητές αφού ξεναγήθηκαν στο χώρο της Βιβλιοθήκης, εργάστηκαν πάνω στο θέμα: «Αγροτουρισμός», βρίσκοντας από την πλούσια συλλογή της Βιβλιοθήκης πολλά και ενδιαφέροντα βιβλία, καλύπτοντας τις ανάγκες των εργασιών τους.

Επίσης την ίδια μέρα, επισκέφτηκε η Β΄ τάξη του 1ου Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας την Παιδική- Εφηβική Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Ενότητας Σούδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook