Στην αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κρήτη συμπεριλήφθηκε ο Νίκος Καράμπελας. Η συνάντηση του 27χρονου μπακ με τον Σταύρο Αδαμίδη για να συζητήσουν τη λύση του συμβολαίου του μετατέθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τότε ο Νίκος Κωστένογλου τον υπολογίζει κανονικά. Ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στην Καρλσρούη χαρίζοντας κάποια από τα οφειλόμενα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γρηγόρης Μάκος, που έκανε ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα, ενώ εκτός πλάνων είναι επίσης ο τιμωρημένος Λεονάρντο και οι τραυματίες Γκούντγιονσεν και Εγγλέζου, αλλά και ο Νέιθαν Μπερνς που αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την ομάδα.

Ο Κώστας Μανωλάς ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, αλλά είναι στην 20μελή αποστολή των «κιτρινόμαυρων», όπως και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μετά την απουσία του από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που προκάλεσε πολλές συζητήσεις (υπήρξε φημολογία πως ζήτησε ο ίδιος να μείνει στην Αθήνα επειδή δεν θα ήταν βασικός, αλλά διαψεύστηκε από τον ίδιο, που απέδωσε την απουσία του σε ενοχλήσεις στη μέση).

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook