Βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι και μετά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινότερα τμήματα, περιμένουμε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 9 έως 15 βαθμούς και στα ορεινά από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και κατά περιόδους τοπικά θυελλώδεις στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις και το βράδυ σε βόρειους βορειοδυτικούς με μικρή εξασθένηση.

Χανιά
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 21/1, προβλέπεται βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 21/1, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ηράκλειο
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 21/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Λίγες νεφώσεις θα υπάρχουν απόψε στον Άγιο Νικόλαο, με το θερμόμετρο να φτάνει στους 10 βαθμούς και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους.

Για αύριο Σάββατο 21/1,το πρωί αναμένονται αραιές νεφώσεις με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4-5 μποφόρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook