Τον γνωρίσαμε ξαφνικά την φετινή χρονιά όταν χρειάστηκε να βάλει τα γάντια του και να υπερασπιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό παιχνίδι την εστία του Εργοτέλη σε ένα ματς όπου ο Πίρσον ήταν τιμωρημένος από την διοίκηση και ο Αθανασίου «λαβωμένος» στον πάγκο.

Ο λόγος για τον Ζαχαρία Καβουσάκη που στα 23τουχρονια και έχοντας κάνει πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κέρδισε πανάξια και με το σπαθί του την υπογραφή ενός νέου πενταετούς συμβολαίου με την ομάδα του Εργοτέλη που λήγει το καλοκαίρι του 2016 και έχει σαφώς καλύτερες απολαβές και για τον ίδιο σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα.

Οι υπογραφές έπεσαν σήμερα στο γραφείο του προέδρου της ομάδας Απόστολου Παπουτσάκη με τον παίκτη να δηλώνει μετά το τέλος των υπογραφών στο επίσημο σαϊτ του Εργοτέλη ότι : «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ομάδα μου, τον Εργοτέλη.
Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να δικαιώσω την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία που πιστεύει σε εμένα. Είναι σημαντικό ότι υπάρχει ικανοποίηση και εκτίμηση στη συνεργασία μας και από τις δύο πλευρές. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook