Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου πραγματοποιείται ημερίδα κολύμβησης στο Ηράκλειο και οι αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχουν την ευκαιρία να «τσεκάρουν» την αγωνιστική τους κατάσταση.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟΧ:

Την αγωνιστική τους κατάσταση θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της προαγωνιστικής κατηγορίας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην ημερίδα κολύμβησης που πραγματοποιείται την Κυριακή (22/1) στο Ηράκλειο. Πρόκειται για το πρώτο τεστ μέσα στο 2012 για την ομάδα των Αποστόλη Γεωργιάδη και Αντώνη Καλογεράκη, αλλά στην ουσία είναι το πρώτο σοβαρό από την αρχή της σαιζόν μετά την ημερίδα που είχε διεξαχθεί στο Ρέθυμνο στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη: «Στόχος μας σε αυτούς τους αγώνες είναι να δούμε πού βρισκόμαστε. Είμαστε στο χειμώνα, καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα, ωστόσο ελπίζουμε σε κάτι θετικό. Αυτό που θέλουμε, είναι αυτοί οι αγώνες να αποτελέσουν ένα μεγάλο κίνητρο για τα παιδιά διότι φέτος πραγματικά έχουν έρθει αντιμέτωπα με μεγάλες δυσκολίες. Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι αυτή η ημερίδα είναι το πρώτο πραγματικά πολύ καλό τεστ για να δούμε σε τι σημείο είναι τα παιδιά».

Από την πλευρά της η έφορος των προαγωνιστικών τμημάτων κολύμβησης, Χρυσούλα Πλοκαμάκη-Μαραγκουδάκη, τονίζει ότι: «Οι συνθήκες προπόνησης δεν είναι οι καλύτερες. Πιστεύω ότι τα παιδιά μπορούν να δώσουν σε αυτούς τους αγώνες ό,τι καλύτερο έχουν, γεγονός που προκύπτει από την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει έως τώρα αλλά και το έργο που παράγουν οι προπονητές τους».

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν πρωί (10.00) και απόγευμα (16.00).

Η αποστολή είναι η εξής:  

Χρήστος Βουγιουκαλάκης, Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης, Γιώργος Καζάσης, Σωτήρης Καλορμάκης, Ιωσήφ Λεδάκης, Χρήστος Λεδάκης, Γιάννης Ματζοράκης, Γιάννης Φουντουλάκης, Αλέξιος Αγγελίδης, Εμμανουήλ Καπετανάκης, Γιώργος Κολοκοτρώνης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Απόστολος Παπαστάμος, Στέλιος Τζουγκράκης, Παναγιώτης Χατζησωτηράκης, Θανάσης Δημουλιός, Κωνσταντίνος Κτιστάκης, Τάσος Μαρινάκης, Βασίλης Μιχαηλίδης, Θανάσης Τζανακόπουλος, Στέφανος Χαλκιαδάκης-Βομβολάκης, Μαρία Λαμπαρδάκη, Νίκη Λεδάκη, Κατερίνα Λελεδάκη, Σμαράγδη Μεντή, Νίκη Πετράκη, Γεωργία Λελεδάκη, Αρετή Ξανθουδάκη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Χατζηδάκη, Άντζελα Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Νικολέτα Πλοκαμάκη, Χρυσή Σταυγιαννουδάκη, Ευαγγελία Δρουμπάκη, Ευτυχία Καζάση, Θεοδώρα Κλεισιάρη, Νικολέτα Κοπάση.